KONSERT PÅ LAGUNEN:

Lytt: Ida Stein

Drømmende elektropop

Time, date & age restrictions 14:00 20+
Tickets Get tickets 100,—

Velkommen til en unik og annerledes konsertopplevelse.

Konserten vil foregå som en silent konsert. Det vil si at du får utdelt headset som du kan bruke under konserten. På den måten vil du kunne nyte musikken, justere volumet akkurat slik du ønsker, samtidig som du er sammen med dine venner, ute i våre vakre omgivelser langs Akerselva. Husk å kle deg etter været. Headset får du ved inngangen.

 

IDA STEIN har lenge vært i den kollektive bevisstheten til musikk-Norge. Fra sarte knappenåls-øyeblikk til drivende elektropop, trer det gjerne frem en trang til å eksistere i nuet på konsertene hennes. “Himmelsk vokal og svevende synther” beskriver NRK P3.

Kanskje hørte du henne allerede i 2016 i Urørtfinalen med hit-låta “Are We Changing”. Elektronika-artisten kan blant annet skilte med flere utgivelser innenlands og utenlands, både på egne vegne og i samarbeid med andre. Hun har også spilt på by:Larm og vært listet på radiokanaler Europa rundt. Ida har skrevet så lenge hun kan huske og oppsøker gjerne det ukjente for å finne inspirasjon. Etter flere år i Tyskland, er hun de siste årene på hjemmebane hvor hun har prosjekter både som produsent, DJ, booker og artist. For tiden er hun aktuell med ny EP, låt i Netflix-serien El Club, som DJ og produsent i duoen SYNK og i en konsertserie i samarbeid med NINV.

På konsertene sommeren og høsten 2021 presenterer hun blant annet en rekke uutgitte låter som hun utforsker og leker med live, både med og uten band. Og rett rundt hjørnet venter utgivelsen «Anti Trash Warrior» med SYNK og Sgurvin som kommer 13. august.

Program

March

April

May

December