KONSERT PÅ LAGUNEN:

Lytt: Isak’s Island

singer-songwriter

Time, date & age restrictions 14:00 20+
Tickets Get tickets 100,—

Velkommen til en unik og annerledes konsertopplevelse.

Konserten vil foregå som en silent konsert. Det vil si at du får utdelt headset som du kan bruke under konserten. På den måten vil du kunne nyte musikken, justere volumet akkurat slik du ønsker, samtidig som du er sammen med dine venner, ute i våre vakre omgivelser langs Akerselva. Husk å kle deg etter været. Headset får du ved inngangen.

 

Isak’s Island er singer-songwriter prosjektet til låtskriver og multi-instrumentalist Aksel Undset. Store deler av sitt voksne liv har Aksel livnært seg ved å spille i puber og barer i London. Det var også i London at han begynte å fokusere mer på låtskriving og lanserte seg selv som artist under navnet Isak’s Island. Isak’s Island har de siste årene turnert og spilt konserter i Storbritannia, Irland, Frankrike, Italia, Spania og i Skandinavia, og har samarbeidet med artister som Brooke Sharkey og August Kann. Isak’s Island er siden årsskiftet basert i Oslo og slipper sitt debutalbum høsten 2021 på DaWorks Records.

—————————————————————-

Velkommen til konsert på Lagunen, vår grønne oase langs Akerselva. Inngangen til Lagunen ligger på den lille parkeringsplassen i krysset mellom Grünerbrua & Brenneriveien 11.

Obs! Konserter på Lagunen foregår under åpen himmel, så kle deg etter været. Vi tillater ikke paraply,så regntøy og poncho anbefales om regn!

 

Program

March

April

May

December