KONSERT PÅ LAGUNEN:

Lytt: Kill Ginger

urban

Time, date & age restrictions 14:00 20+
Tickets Get tickets 100,—

Velkommen til en unik og annerledes konsertopplevelse.

Konserten vil foregå som en silent konsert. Det vil si at du får utdelt headset som du kan bruke under konserten. På den måten vil du kunne nyte musikken, justere volumet akkurat slik du ønsker, samtidig som du er sammen med dine venner, ute i våre vakre omgivelser langs Akerselva. Husk å kle deg etter været. Headset får du ved inngangen.

 

KILL GINGER, et navn basert på hans oransje hårfarge, er et nytt bidrag til den allerede populære norske urban-sjangeren. Musikken er ikke laget for å passe inn i det eksisterende landskapet, men for å tilføre noe nytt og friskt. Dagens musikk er mer enn noensinne før basert på følelser og spontanitet.

Utviklingen av teknologi har gjort at ideer kan gå fra en tanke til realitet i løpet av kort tid. Dette bærer det preg av i hans musikk. Det er ekte, ærlig og basert på det som foregår i hans liv. Det trenger ikke være perfekt, så lenge følelsene er tilstede. Hans låt «emosjonelle krykker» ble sluppet høsten 2020 og ble kort tid etter anbefalt på Urørt samt radio-listet på P3. Låten fikk også god omtale i P3s spalte «Best akkurat nå»:-«Kill Ginger skildrer styggen på ryggen på glitrende vis med habile autotune-tunge vers og desto bedre hook.» -«dette funnet er kanskje et av de kulere bekjentskapene jeg har stiftet i 2020.» Flere av hans singler har fått gode plasseringer i Spotify, TIDAL samt Apple Music sine offisielle spillelister. Han har også fått god support av Urørt og NRK P3.

I Juni ble han kåret til «Månedens Urørt» med låten «OVERLOAD». Nina Gjertsen i «Urørt» skriver følgende i forbindelse med tittelen «Månedens Urørt»:– «Dette er åpen, fremoverlent og melodisk hiphop som imponerte oss allerede fra første lytt! Jeg opplever at Kill Ginger har hoppet ut i artistkarrieren med begge bena, og han har virkelig bestemt seg for å bli. I «Overload» får man servert en frisk og leken produksjon, med en uredd, ærlig og ektefølt tekst – en kombinasjon som viser bredden av hva artisten har å gi».

Cezinandos produsent Ole Torjus er også imponert over nykommeren: – «Jeg syntes det var overraskende høyt nivå i alle ledd da jeg ramlet over Kill Ginger – til å være en som har 150 følgere og gjør mye selv.

Både låtskriving, produksjon, mix og delivery. Det var også overraskende troverdig delivery, en tydelig stemme og gjennomtenkte melodier» Med gode omtaler på hans første låter, et unikt sound og ingen plan b, er det ingen tvil om at KILL GINGER er et navn som hører til fremtiden av norsk musikk.

 

Program

March

April

May

December