KONSERT:

M.E.D. (US – STONES THROW) LIVE + Fredfades

Time, date & age restrictions 21:00 20+
Tickets Get tickets 200,—

Den populære Stones Throw-rapperen M.E.D. alias Medaphoar kommer endelig tilbake til Oslo og inntar scenen på Blå sammen med Fredfades torsdag 16. juni!

West coast MC’en M.E.D. har holdt koken siden 1999, men før han slapp sitt fullengde debut album “Push Comes to Shove” holdt han fansen på benken til helt 2005 for å sikre seg at albumet var helstøpt, og det var uten tvil verdt venten. Med beats fra Madlib, Oh No, J Dilla og Just Blaze ble albumet hyllet og elsket over hele kloden. Før dette hadde han blant annet gjestet 3 låter på “Soundpieces” albumet til Lootpack tilbake i ’99 Madvillain sin banger “Raid” fra albumet “Madvillainy” i 2004, for ikke å snakke om “24-7” på Quasimoto sitt album “Unseen” i 2000 og Madlib sin klassiker “Shades of Blue” hvor han stjal showet på “Please Set Me at Ease”. Andre artister M.E.D. har samarbeidet med er blant andre Guilty Simpson, Gangrene og Wildchild.

I 2011 fulgte M.E.D. opp debuten med albumet “Classic” hvor han hadde med storheter som Madlib, Aloe Blacc, Hodgy Beats, Talib Kweli og Karriem Riggins. En skive som nok en gang ble godt mottatt og kritikerrost. I 2014 slapp han “Theme Music” – et samarbeidsalbum med produsenten J. Rocc som gikk under navnet Axel F. Nå i 2015 slapp M.E.D. et nytt samarbeidsalbum denne gangen sammen med Blu og Madlib med “Bad Neighbor”. Dette var oppfølgeren til EPen “The Burgundy” fra 2013. Sist, men ikke minst har M.E.D. gitt ut EPene “Bang Ya Head” 1, 2, 3 og 4 mellom 2005 og 2016 så det er ingen tvil om at han har masse fett materiale å velge i når han entrer scenen.

Før og etter M.E.D. rocker mikrofonen serverer DJen og produsenten Fredfades den perfekte Hip hop godteposen som garantert kommer til å gjøre denne kvelden minneverdig!

 

Program

January

February

March

April

May

September

October

November