LIVEUROPE:

Marching Church (DK) + Outer Limit Lotus

med medlemmer fra iceage og Lower

Time, date & age restrictions 20:00 20+
Tickets Get tickets 200,—

Med medlemmer fra Lower og Iceage så føler vi oss trygge på å kalle dette noe så sjeldens som en supergruppe fra Danmark.

I oktober slapp de det kritikerroste albumet “Telling It Like It Is” på annerkjente Sacred Bones, et album som har mottatt jublende anmeldelser over hele linja.

Marching Church startet som soloprosjektet til vokalist Elias Bender Rønnenfelt, men utviklet seg fort til fra 4-spors lo-fi kassetter til et fullt band som fremstår mer vitalt enn noen gang.

 

OUTER LIMIT LOTUS

Outer Limit Lotus er en trio som beveger seg i et iskaldt landskap mellom klassisk ørkenrock, post-punk og psych. På ett knapt år har bandet delt scene med blant annet Sheer Mag og Tuxedomoon, og har opparbeidet seg et solid liverykte med transeaktige, rituelle fremføringer av sin særegne musikk.

Bandet slapp plata «Cruising the Old World» på Sheep Chase Records (Dark Times, Årabrot, Foammm) sent i 2016, og er allerede i gang med materiale til oppfølgeren. En konstant dobbel vokal, druknet i klang, skisserer paranoide og marerittaktige hallusinasjoner fra en verden på vei nedover.

Kald spaghettigitar blir akkompagnert av en kontrollert ustødig rytmeseksjon. Pakk dette inn i et larmende, nesten psykedelisk lydbilde så har du essensen av Outer Limit Lotus.

Program

July

August

September

October

November

December

January

April