ROSKILDE INVITERER TIL SOMMERFEST!

Masselys (live) + DJ-Bonanza!

helt gratis!

Time, date & age restrictions 19:00 20+
Tickets Free

BLÅ i samarbeid med Roskilde inviterer til gratis sommerfest! Det starter på uteserveringen kl.19:00 og forsetter inne der det topper seg med MASSELYS (live)

MASSELYS kom ut av askene fra Oslobandet Salvatore, da Bjarne Larsen, Jon Birger ”Jomba” Wormdahl og Kjell Olav Jørgensen ikke klarte å legge instrumentene helt på hylla. Om du savner Salavatores krautrock så kan vi trøste dere med at Masselys er ganske likt i grunn, bare mer dansbart og catchy.

Selv om Masselys startet som en trio så har de utvidet med bassist-konvertert-til-gitarist Jonas Hestvik Dahl fra kultbandet 120Days samt multi-instrumentalist og vokalist Viviana Vega (Metronomicon Audio, WHALESHARKATTACKS +++)

Bandet er aktuelle med albumet High Fantasy / Low Fantasy som de gav ut på eget selskap i desember i fjor.

 

DJ’s: Daniel Vaz / Øyvind Rones / Patski Love / Chris Stallion / Roger Hansen / Syndens Pøl / Rulefinn / Death By Unga Bunga / Blackbelt Andersen / Herr R

 


 

”BLÅ er et spillested, der gør en forskel for kulturen både lokalt, nationalt og internationalt. De tager chancer og er med til at skabe de nye talenter, og vi er meget glade for dette samarbejde med dem.”
Anders Wahrén, bookingsjef Roskildefestivalen
BLÅ gjør denne våren et samarbeid med en av Europas største og beste festivaler, nemlig Roskildefestivalen! Gjennom 4 kvelder frem til festivalen starter i juli vil vi presentere et vidt spekter med artister og sjangre som alle holder et særdeles høyt nivå innenfor sine kunstneriske uttrykk på BLÅ i Oslo. Det vil være en hovedvekt på norske artister og klubbkonsepter, men det kommer også flere solide navn fra det store utland.

Datoene er satt til torsdag 6. april, torsdag 20. april, torsdag 11. mai og rundes av fredag 9. juni.

Program

January

February

March

April

May

September

October

November