KONSERT - BEGRENSET KAPASITET!

Metronomicon Audio Labelkveld

det legendariske kollektivet inviterer til helaften med Koppen & Meta Forever

Time, date & age restrictions 20:00 20+
Tickets Get tickets 200,—

Metronomicon Audio er et lite plateselskap som holder til i Oslo. Forresten, strengt tatt er det  ikke et plateselskap, men en forening med et 20-talls aktive medlemmer og en lang rekke løsere tilknyttede som sammen har som mål å lage ny og interessant musikk

 

Koppen

Koppen er en stayer i den norske undergrunnen og faller mellom sjangerstolene hiphop, funk, boogie og elektronisk musikk. The nye albumet “The Movie” er mer fengende og rett fram enn tidligere utgivelser, med lakoniske tekster og smooth produksjon. Albumet, som ikke har noe med noen film å gjøre overhodet, består av åtte sjelfulle og organiske spor. Syv av dem sunget på engelsk og en “Crystal Night” på japansk(!)

Koppen er en av de første medlemmene i det nå legendariske kollektivet Metronomicon Audio.

 

Meta Forever

Hvem hadde trodd at det merkelige året 2020 skulle diske opp med en ny utgivelse fra kultbandet Meta Forever? Bandet som er en del av kollektivet Metronomicon Audio fullfører sin trilogi(!) Emerald Mind Games påbegynt i 2012(!) og den som venter på noe godt venter ikke forgjeves!

Lyttere til band relaterte prosjekter som Magnus Moriarty ™, Lukestar og Insomniac Bears kan allerede glede seg. På mystisk vis klarer Meta Forever å gjøre klassisk rock på en uforskammet fresh måte.

Program

March

April

May

December