KONSERT - BEGRENSET KAPASITET!

Metteson

Synthpop fra Bergen med fullt band

Time, date & age restrictions 19:00 20+
Tickets Get tickets 250,—

Metteson slapp nylig sin tredje singel “Harder” via Bergenslabelet LEKK.
VG gav singelen en femmer og Anna Nor Sørensen (NRK P3) skriver: “Det er bare å rydde plass mellom Perfume Genius og Porches til Metteson i spillelista di først som sist, for dette er musikk du trenger i livet ditt. «Harder» serverer glitrende og dramatisk produksjon inspirert av 80-tallets synthtunge pop”.

Bak Metteson-navnet finner vi skuespiller Sverre Breivik (DNS, Nationaltheatret). Selv om han kun har sluppet tre singler har han allerede rukket å spille i teltet på By:Larm tidligere i år, og var den første artisten som ble sluppet til årets Vill Vill Vest.

Videoen til hans andre singel “Devotion” ble nominert til Beste Video under Kortfilm festivalen i Grimstad, og han jobber for tiden med å ferdigstille debut-EPen i samarbeid med produsent – og låtskriver Vetle Junker, der Matias Tellez er med på miks og mastering.

Nå er Metteson klar for å spille sin første konsert med fullt band i Oslo, der han har med seg Vetle Junker (Verdensrommet, Softcore untd.) på synth, Even Kjelby (Great News, Verdensrommet) på gitar, og Amalie Holt Kleive, Gabriela Garrubo og Ameli Agbota Isungset på vokal.

Program

March

April

May

December