KLUBB:

Mike Dunn (US, CHICAGO)

+ Karima (RETRO)

Time, date & age restrictions 23:00 20+
Tickets 100,—

Chicago House musikk-legende Mike Dunn kommer endelig til Oslo og spiller på Blå 10. juli sammen med fremadstormende og Chicago House-elskende Karima.

Mike Dunn fra Englewood i Chicago har DJ’et og produsert musikk i over 20 år. Han startet opp som DJ på block parties og kjeller-fester og spilte i starten Disco, Funk og Soul, deretter gikk det over til Proto House i den spede oppstarten med blant andre Frankie Knuckles (R.I.P.). Mike Dunn var også blant de første til å gjøre “live House-sett” og med trommemaskiner lagde han låter live mens han spilte, noe som var veldig forut for sin tid. Etterhvert som han ble mer kjent begynte å spille med ikoner som Ron Hardy og Larry Heard (Mr. Fingers). I 1987 ga han ut sin første offisielle utgivelse “Dance You Mutha” på Westbrook Records. Andre klassiske utgivelser han står bak er “Let It Be House”, “Magic Feet” og “Face The Nation”. Mike Dunn har også gått under aliasene MD Connection, MDIII og QX-1.

Utover 90-tallet ga han ut musikk på selskaper som Nervous, Nitestuff og Tribal America og samtidig jobbet med artister som Syleena Johnson, Byron Stingley, Mina Jackson, Kool Rock Steady og Kym English. Hans to største hits kom gjennom “Phreaky MF” som kom ut på franske Phil Weeks sitt label Robsoul, for ikke å snakke om “God Made Me Phunky” som ble re-utgitt på Defected Records. Nylig ga han ut “Touch the Sky” produsert av Alden Tyrell og gitt ut på Clone sitt Jack For Daze plateselskap. I øyeblikket jobber han med nytt materiale under Mike Dunn & MD III, og er for første gang på gud vet hvor mange år tilbake i Europa!

Karima er til vanlig å finne i DJ-boksen på Retro på Jaeger hver enste fredag og har et stort og voksent House-hjerte som hun skal bruke til å sette den rette stemingen denne kvelden!

Program

September

October

November

December

January

April