KONSERT:

Mndsgn (US – Stones Throw) Live

+ Mutual Intentions dj-set

Tid, dato og aldersgrenser 23:00 20+
Billetter Kjøp billett 200,—

Mndsgn (uttales Mind Design) vokste opp i en forstad utenfor New Jersey hvor hans første møte med kreativitet var Breakdance, Gospel kirker og Rap videoer. Som tenåring fikk han musikkproduksjonsprogrammet Fruity Loops og startet med å lage beats og andre elektroniske lydekseperimenter. Etter lokal buzz satset han alt på en enveis billett til Los Angeles, noe som skulle vise å være et smart valg – etterhvert. Det måtte nemlig flere år med endeløse timer i studio, nettverking, samarbeid med artister og produsenter, samt opptredener før endelig hans unike musikk nådde ørene til det ærverdige plateselskapet Stones Throw Records.

Etter å ha gitt ut mixtapene «Frugal Earth” Vol. 1 & 2 i 2013 kom hans debut album «Yawn Zen” ut i 2014. Skiva ble lovprist og fans og kritikere over hele kloden, og han ga også ut albumet «Surface Outtakes” som bestod av B-sider, uutgitte ideer og den slags som aldri kom med på albumet. Mndsgn kan kanskje enklest beskrives som en blanding av Funky Beats, Ambient og Spiritual Jazz (uten at det er lite komplisert i seg selv). På produsentsiden har han jobbet med artister som blant annet Jonwayne, Doja Cat, Sir Froderick og ikke minst Norges egen Ivan Ave som også er å finne på scenen denne kvelden.

Kollektivet Mutual Intentions blander Jazz, Hip hop, Soul og andre uttrykk i en herlig spennende kombinasjon. Mutual Intentions driver i tillegg til musikk med visuell kunst og består av nevnte Ivan Ave, P3-favoritten Charlotte Dos Santos, DJ/produsenter FredFades, Yogisoul og Sraw, fotografen Moe Chakiri, videografen Erik Treimann, designer/DJ Dirty Hans og journalist/DJ Stian Stu. I 2016 er de godt i gang med gi ut masse musikk og delta i flere prosjekter, både som enkeltartister og sammen. I juni 2015 slapp de sin første utgivelse, som nå har rundet 200 000 streams. Ivan Ave er den første norske rapperen noensinne på et TV-spill (NBA Live 16), han var også nylig ute på en omfattende Europa-turné for øyeblikket og slapp nylig sitt solodebutalbum «Helping Hands», passende nok produsert av kveldens headliner Mndsgn. I høst fikk Mutual Intentions sin egen Boiler Room-sending fra Ingensteds i Oslo. Boiler Room er verdens største plattform for streaming av livekonserter, med spesiell satsing på Elektronika og Hip hop. Dette åpna mange dører, både for Ivan Ave og Mutual Intentions som helhet.

Program

april

mai

juni

juli

august

september

oktober

november

desember