KLUBB:

Move # 4

halvårlig konsept på Blå som tar for seg ny elektronisk musikk & visuelle utrykk

Time, date & age restrictions 22:00 23+
Tickets 150,—

Laurel Halo – Dj-set (Hyperdub/US)
Ya Tosiba (Asphalt Tango/FIN/AZ/NO)
Djs – Hooker, Frisyro Bolani, Ost & Jonas Wiik
Vjs – Daniel Mahal & Martin Sverdrup
Kurator: Asle Olsen
Mover: Gunnar Moen

Damer og herrer!
Vi har gleden av å invitere til den fjerde utgaven av Move. Kort fortalt et halvårlig konsept på Blå som tar for seg ny elektronisk musikk og visuelle utrykk.
Til den fjerde utgaven står i sommerens tegn og vi starter ute kl. 18 med dj-set fra hele Oslos Dj Hooker og en relativt ny stemme på scenen, kunstner og dj Sindre Braathen aka Frisyro Bolani .
Festen fortsetter inne fra kl. 22.00 med Dj set fra Move residents Dj Ost & Jonas Wiik. Kveldens toppes med Dj-set fra amerikanske Laurel Halo ogkonsert med den finske og aserbajdsjanske elektronika/folk duoen Ya Tosiba.

Laurel Halo (Hyperdub/US) – Dj-set
Amerikanske Laurel Halo har satt sitt unike preg på den internasjonale elektronika scenen i en årrekke. Hun slo for alvor gjennom med Quarantin, et album som ble kåret til årets plate i The Wire i 2012. Her slo hennes særegne sound ut i full blomst. En slags dekonstruert techno som mange har latt seg inspirere av i ettertid. Musikken hennes henter inspirasjon fra både Detroit og London og det er kanskje denne forkjærligheten til bass som har ført henne inn i stallen til Kode 9 sitt Hyperdub label. Laurel slapp nok ett fantastisk album i 2017, Dust med bidrag fra Klein, Lafawndah, Michael Salu, Eli Keszler, Craig Clouse ($hit and $hine), Julia Holter, Max D, Michael Beharie and Diamond Terrifier. Skiva viser en lysere side av Laurel Halo, hvor hun bla. dekonstruerer RnB og tropisk house.
https://www.facebook.com/laurelhalo/
https://laurelhalo.bandcamp.com/

Ya Tosiba (Asphalt Tango/FIN/AZ/NO) – Live
Den finsk, aserbajdsjanske duoen Ya Tosiba er noe av det feteste vi har hørt på lenge! De slapp nettopp albumet ”Love Party” på tyske Asphalt Tango. En fantastisk blanding av aserbajdsjansk gatepoesi tradisjon og skandinavisk Skwee, som høres både nytt og tidløst ut. Norsk- aserbajdsjanske Zuzu Zakaria sin stemningsfulle vokal sklir som hånd i silkehanske inn i Skweee pioner Tatu Metsätähti (aka Mesak) sine vindskeive produksjoner. One for the books!
https://www.facebook.com/yatosiba/

Martin Sverdrup og Daniel Mahal – Visuals
Leverer visuell stimuli gjennom egenprodusert, selvprogrammert og funnet innhold. Grafikk genereres og mikses i sanntid – i samspill med musikken og folket. Forvent fysikk, partikler, maskiner og organer i en lysgrøt du neppe har sett tidligere.
http://bølgebad.no/

Program

July

August

September

October

November

January

February

March

April

May

September