KLUBB:

Move

Time, date & age restrictions 18:00 20+
Tickets 100,—

Andre Bratten & Dj Hooker B2B
SYNC
Sex Judas feat. Ricky (Optimo Music/Marketing Music)
Bendik Baksaas
Dj Ost (Ost&Kjex)

Visuals:
Martin Sverdrup & Daniel Mahal

Move er tilbake. Et halvårlig klubbkonsept på Blå for utforskende musikk, klubbkultur og kunst. Mat for hodet og dansefoten. Move har ambisjoner om trekke frem nye, sterke stemmer fra elektronika-floraen og børste støvet av gamle helter. Utskudd, stilskapere og originaler fra inn og utland. Det visuelle står sentralt. Ved hjelp av wall-mapping projektering, installasjoner, lys og video-kunst har vi ambisjoner om å forandre Blå for en natt. House, techno og disco blir det også plass til, helst av den snålere sorten.

Den 20. mai står kortreist norsk elektronika på plakaten og i anledning våren starter vi festlighetene på uteserveringen kl. 18.00 med live-impro kollektivet SYNC og dj’s før vi flytter oss inn i ti-draget.

André Bratten & Dj Hooker har på hver sin front flagget den alternative elektronika-fanen høyt i Tigerstaden. Denne Move-utgaven slår de hodene sammen og gjør et B2B-sett.. André leverte noe vi tør påstå er en av tidenes beste norske elektroniske skiver, ”Gode” i 2015. Thomas Fuglesang aka Dj Hooker er kjent for sitt samarbeid med makker Jonas Wiik og deres killer Jack’s Kantine kvelder på Dattera samt sin forkjærlighet for elektronika fra yttersiden.

SYNC er et løst sammensatt elektronika ensemble viet live-improvisasjon, med pådriver Robin Crawford i spissen. Robin er kjent for mange som den ene halvdel av det tohodede techno-trollet Trulz & Robin og med seg på Blå har han et live elektronisk dub orkester bestående av:
Robin Crafoord – Casio & Syncusion
Brynjulv guddal- Octapad / analog drums
Jan Martin Eiko – Synth
Marius Valiulis – Dub Stabbs
Selector Dubalo – Bass
Dj Iri-O (dub roots mm)

Bendik Baksaas er et navn som har vært på mange musikkinteresserte nordmenns lepper de siste årene. En fri fugl som lett hopper mellom klubbmusikk, jazz og det eksperimentelle. House og disco produksjonene hans er lette på overflaten, men er gjennomsyret av psykedelia. Paralleller trekkes til vår egen Erot og franske house/disco avantgardister som Pepe Bradock og I:Cube. Bendik har tross sin unge vært involvert i en seriøs rekke band og prosjekter, fra strykekvartetten Filosofer til jazzbandet Mopti via dj-set på Revolver med Discorama kollektivet.. På Move gjør han det som skal gjøres; strekker klubbstrikken litt lenger.

Sex Judas feat. Ricky er soloprosjektet til Tore Gjedrem aka Ost i elektronika-duoen Ost & Kjex. Full on sexytime ding dong når Judas, gjennom tekster og musikk låner bort et skjevt blikk på politikk, seksualitet, disco og house.

Martin Sverdrup og Daniel Mahal leverer visuell stimuli gjennom egenprodusert, selvprogrammert og funnet innhold. Grafikk genereres og mikses i sanntid – i samspill med musikken og folket. Forvent fysikk, partikler, maskiner og organer i en lysgrøt du neppe har sett tidligere.
http://bølgebad.no/

Program

September

October

November

December

January

February

March

April

May

September