Blå & Ingensteds:

Musikkfest 2015!

Tid, dato og aldersgrenser 14:00 20+
Billetter Gratis

Da er årets herligste dag snart her og vi kan by på følgende fantastiske artister. Og det hele er gratis!

►BLÅ
The Acharis (US) ■ Level & Tyson ■ Vegard Bleken ■ JNS ■ Tammie Tambourine ■ Hilma Nikolaisen ■ Mayflower Madame ■ Dr Kay And The Interstellar Tone Scientists ■ kildaphew ■

►INGENSTEDS
Tuvaband ■ Masselys ■ TBA


►BLÅ har scenen sin rett ved elvebredden til Akerselva, nærmere bestemt på uteserveringa. Her kan du forvente det uforventede for her kjøres det en sjangeroverskridende linje med det litt mer alternative som fellesnevner. Om det regner som det jo ikke gjør på Musikkfest så er det pokker meg mulig å trekke ut tak her også. Ta med øra, øya og nyt en hel dag i musikkens tegn for vi starter allerede kl. 14:00!

►INGENSTEDS ligger hele 3 meter og 47cm fra BLÅ og er det friskeste tilskuddet her i Brenneriveien og har vist etter kun å ha eksistert i rundt et år å være en ypperlig konsertscene.

►MUSIKKFEST OSLO (MFO) het tidligere Musikkens Dag og har sitt opphav i det franske arrangementet Fête de la Musique. Verdens største internasjonale musikkfestival ble unnfanget under Jack Lange i 1982, daværende kulturminister i Frankrike. Arrangementet kom til Norge etter initiativ fra Oslo kommune i 1992. Fête de la Musique, National Music Day, eller Musikkfest finnes nå i mer enn 100 land på verdensbasis. Fellesnevnere er at musikken stort sett er utendørs, artistene opptrer vederlagsfritt og alt er gratis for publikum.

Program

mai

juni

juli

august

september

oktober

november

desember

januar