KONSERT:

Musikkfest 2021

full dag med gratiskonserter på uteserveringen

Time, date & age restrictions 16:00 20+
Tickets Free

PROGRAMMET FOR DAGEN:

16:30 Lisa Canelinha (Nikki Oniyome)

Nikki Oniyome er hjertebarnet til låtskriver, vokalist, pianist og gitarist Lisa Canelinha, i samarbeid med produsent Jørgen Skjulstad (aka Center of the Universe) og bassist Vebjørn Axelsen. Som del av musikkollektivet Metronomicon Audio, har de gitt ut EPn sui/mizu 水 i 2018, og debut albumet ai 愛 i 2019, betegnet som «melankolsk-vakker transe» (Deichmann Musikkbloggen) og som «strangely beautiful and strangely twisted at the same time» (Your Dead Partner).

17:30 Solveigs Speisa Musikk (live podcast)

Solveig Sørbø kommer med et knippe gjester og skal snakke løst og fast om det meste innen den soniske verden. Gjester blir annonsert fortløpende

19:30 Julie Henrikke

Julie Henrikke debuterte i 2020 med singelen «En annen vei», og slapp i år sin debut-EP «Vann renner ut av glass». Musikken har både blitt listet på NRK P3 og mottatt varm omtale, særlig for de norske tekstene og soundet som beskrives som et friskt pust inn i norsk visepop.

 

20:30 Catnip Cloud

Catnip Cloud lager magisk elektronika som man kan både danse og drømme seg bort til. Med et særeget sound som blander alt fra Indie Pop til Psytrance blir dette en konsert du ikke vil gå glipp av! Aktuell med den nye EPen «In the Forest in the Summer I Am» kommer han sammen med gitarist Axel «Axe» Øksby til å lage et forrykende show; fullspekket med høytvibrerende energi.

 

21:30 Magnus Bechmann

Siden debuten i 2015 har Magnus Bechmann høstet strålende kritikk i både inn- og utland. Etter noen stille år med arbeid i studio, slapp Bechmann endelig debutalbumet «Uneasy» i slutten av 2020. Låtene tar utgangspunkt i hans egne ukomfortable erfaringer, pakket inn i et energisk, oppløftende og anglofilt uttrykk. Under Musikkfest 2021 på Blå får du høre Bechmanns låter i en sjelden drakt, i et solo-sett som tydeliggjør musikkens sårbarhet og naivitet.

 

22:30 Rick Grove

Etter å ha vært gitarist i ulike band, fant Eirik til slutt ut at å skape et soloprosjekt var et uunngåelig utfall. Under navnet Rick Grove dykket han ned i verden av terapeutisk låtskriving sprunget ut av guilty pleasures, amerikanske klisjéer, hjertesorg og dagdrømming. Han ble raskt tatt under vingen til Mikhael Paskalev, og de bestemte seg raskt etterpå for å lage et album. Debutskiva produseres av Paskalev selv, og skal gis ut på plateselskapet Braveheart, som drives av- og gir ut Jonas Alaska, Billie Van og Mikhael Paskalev.

Musikken er heldigvis også utviklet i bandrom og studio sammen med Rick’s trofaste banditter bestående de levende legendene Markus Anskau, Mikael Gundhus og Teodor Dysthe Lyngstad. De blir å se med Rick Grove på musikkfest på Blå 28. august

 

23:30 Klubb Messingmøl (inne)

Her skal det jazzes, det er tross alt lørdag. Et knippe DJ-er skaper lunefull stemning ut natten med alt mellom jazz, kraut og generell “vibbete” stemning.

Program

March

April

May

December