KONSERT:

Napalm Death (UK)

+ MoE + Golden Core

Time, date & age restrictions 20:00 20+
Tickets Get tickets 325,—

Å si at Napalm Death har vært toneangivende for metallmiljøet kan trygt sies å være et rimelig beskjedent utsagn. Det britiske ekstremmetallbandet har holdt det gående siden de slapp sitt første album i 1987, det for lengst klassiske albumet ‘Scum’.

Siden den gang har de kommet med bunnsolide album på rekke og rad, spilt alt du kan tenke deg av festivaler og turnèer og nå kommer de til BLÅ med et flunkende nytt album – Apex Predator – Easy Meat (2015).

 

MOE
MoEs musikalske palett spenner ut over et stort felt av uttrykk som kommer frem i trioens potente lydbilde. Live er de en av de beste i Norge, med en total tilstedeværelse, energi og dedikasjon. Å prøve å forklare mannen i gata hva MoE høres ut som kan være en krevende jobb der mange har prøvd og feilet. Noen prøvde seg en gang med det noe motstridende salgsargumentet “MoE høres ut som Jesus Lizard/Scratch Acid som møter Napalm Death kledd ut som en tidlig utgave av Swans”. Jaha ja! Litt enklere kan vi vel si at MoE er Oslos beste noiserock band. Ferdig snakka.
GOLDEN CORE
Golden Core er et metallband fra Ammerud og består av Simen (11) på gitar og Johannes Thor (14) på trommer. De to unge hardrockerne begynte å spille sammen på Fyrhuset musikkverksted vinteren 2014 og hadde sin første opptreden 7. juni samme år. Da 9 og 12 år gamle! Duoen overrasket et intetanende publikum på Aye Aye Club sin metallscene under Musikkfest og er klar for å ta opp kampen med selveste Napalm Death. Og for de som kan sin historie, så startet også nevnte Napalm Death opp i 1981, da Nick Bullen og Miles Ratledge var henholdsvis 13 og 14år gamle. Sirkelen er sluttet!

Program

July

August

September

October

November

December

January

April