KONSERT - BEGRENSET KAPASITET!

UTSOLGT! Neon Ion + Fredrik Høyer / Ståle Liavik Solberg + Divest

BLÅ + ØYA presenterer: Klubbdagen

Time, date & age restrictions 19:00 20+
Tickets Get tickets 250,—

NEON ION er den prisvinnende vokalisten, Natalie Sandtorvs elektro-R&B/jazzprosjekt!

Albumet Heart Echoes som kom ut 8.mai i fjor ble mottatt med ovasjoner, og ble bla. omtalt av Audun Vinger på en dobbeltside i Dagens Næringsliv: “Neon Ions Heart Echoes utvider feltet for moderne norsk popmusikk. (..)Natalie Sandtorv imponerer som Neon Ion, som vil bli stående som et høydepunkt fra det norske popåret 2020”.

Prosjektet Neon Ion har fått form på turneer i Europa og under skriveopphold i Los Angeles, Italia og Berlin. I denne musikken foregår livet på nattklubbene, det er høyenergisk, moderne-R&B med en god dose LA-coolness.

Hun vant den prestisjetunge Jazztalentprisen under Moldejazz i 2016, og har skrevet bestillingsverker for flere festivaler, og headlinet flere store jazzfestivaler i Europa.

FREDRIK HØYER / STÅLE LIAVIK SOLBERG

Det blir tekst og det blir trommer. Det blir stramt rytmisk og det blir klangbasert. At det blir intenst tar vi også som en forutsetning.

Johan Hauknes skrev dette da de spilte på Neste Sommer i fjor:

«Frijazzpunkpoesi? Slamjazzfrirap? «Vi trenger et nytt språk», sier Høyer, i et intenst samspill med Solberg. Dette slik at vi kanskje kan unngå å ende opp med «… en cortex full av stjernekart …. Jeg veit a’ faen!».

DIVEST er et Oslo-basert band frontet av Andreas Heinesen Kase og Hans Ole Sponberg-Hansen. Alle bandets medlemmer er barndomsvenner og gjennom oppveksten har bandet skrevet låter sammen og øvd jevnt og trutt. Denne familiære bandfølelsen som band får av å vokse opp og lære å spille i band sammen er noe som preger bandets uttrykk. Det er tight, men løst og ledig.

Bandet ligger aldri på latsiden og denne våren slapp bandet den nye EPen Mercury Retrograde. På de fire låtene som utgjør Mercury Retrograde suger bandet til seg inspirasjon fra fra klassiske rockeband som The Who, Queen og The Beatles og samtidens pop/rock a lá Johnny Lloyd og The National, og produsent Shawn Everetts arbeid med band som The Voidz, Vampire Weekend og HAIM. Mens deres tidligere utgivelser har hatt et strømlinjeformet uttrykk, hopper de nå fra sjanger til sjanger og inspirasjonskilde til inspirasjonskilde. Alt som er gøy skal med.

Program

March

April

May

December