KONSERT:

Neon Ion

Releasekonsert - «Mood Cosmic»

Time, date & age restrictions 20:00 20+
Tickets Get tickets 250,—

Neon Ion er soloprosjektet til den prisvinnende vokalisten, Natalie Sandtorv.

Vokalen hennes leker seg med edgy arrangementer i en deilig miks av elektropop med en klype jazz og toppet med en hel del soul. Kort fortalt handler sangene om den evig flyktige romantikken.
Hennes nyeste album, Mood Cosmic, kom ut på Jazzland Recordings 9. september 2022 til overveldende respons fra norsk presse.

Albumet Heart Echoes ble også mottatt med ovasjoner, og ble omtalt av Audun Vinger på en dobbeltside i Dagens Næringsliv: “Neon Ions Heart Echoes utvider feltet for moderne norsk popmusikk. (..)Natalie Sandtorv imponerer som Neon Ion, som vil bli stående som et høydepunkt fra det norske popåret 2020”.

De har det siste året spilt festivaler på steder som Dubai, Paris, Berlin og Norge, og har tidligere høstet fantastiske anmeldelser for sine liveprestasjoner, og har blitt utnevnt av flere internasjonale medier som “one to watch”, bla av NME, The Line Of Best Fit, og Gaffa. Hun mottok den prestisjetunge Jazztalentprisen under Moldejazz i 2016, og var i 2022 også aktuell med nytt bestillingsverk til Moldejazz.

Program

March

April

May

December