KLUBB:

Nesa Azadikhah (Iran) + Karolinski & Didrikson

Oslo Classics Afterparty

Time, date & age restrictions 23:00 20+
Tickets 150,—

Nesa Azadikhah er en Teheran-basert DJ, musikkprodusent, kompnist, lydkunstner og musiker. Fra å spille Tonbak og Daf i en alder av 16 i undergrunns dansesirkler, har hun etablert seg som en av Teherans mest etterspurte elektroniske artister. Nesa er grunnlegger og leder for Deep House Tehran, der hun promoterer iranske elektroniske musikere.

Deep House Tehran er en elektronisk musikkplattform etablert i 2014 i Iran. De jobber for å støtte og introdusere lokale og internasjonale artister i den elektroniske musikkscenen ved å promotere arbeidet deres i og utenfor Iran, kringkaste ukentlige podcaster, liveopptredener, videoer, nyheter, samt organisere arrangementer og showcaser over hele verden. Deep House Tehran jobber mot å utvikle fremtiden for elektronisk musikkultur i Iran.

:::

Karoline Hegrenes er en norsk DJ, labelsjef og live-artist fra Bergen. Hun har raskt blitt et navn i den elektroniske scenen, med utgivelser på australske clipp.art, Suol, SnickSnack og hennes eget label FFDR.
Som en rastløs figur i scenen er hun allerede kjent for sine eklektiske live-sett som allerede har blitt plukket opp av Boiler Room.

Karolinskis karakteristiske dub-infuserte stil har høstet støtte og hyllest fra navn som Dave Clarke, i tillegg til en stadig voksende tilhengerskare. Siden 2019 har Karolinski vært resident DJ på Jaeger, og i 2022 har hun turnert europa på kryss og tvers!

Program

April

May

December