KLUBB:

Noble Dancer

m/Joachim Trier, Erlend Mokkelbost og Torgny Amdam

Time, date & age restrictions 23:00 20+
Tickets 120,—

Joachim Trier, Erlend Mokkelbost og Torgny Amdam samler sin felles kjærlighet, interesse og nysgjerrighet for boogie, electro, disco, soul, ny house og oldschool hip-hop under ett navn – Noble Dancer.

Navnet stjal de fra en mytisk klubb som eksisterte på Skillebekk i Oslo tidlig på 80-tallet. Det passet konseptet siden mye av musikken Trier, Mokkelbost og Amdam interesserer seg for er fra nettopp den tiden – en periode i musikkhistorien der ny teknologi møtte soulfulness.

Ut av dette kom en vanvittig mengde uimotståelig og dansbar musikk, som idag lever i beste velgående gjennom å inspirere kontemporære artister.

Kombinasjonen av nytt og gammelt er grobunnen for denne kjærligheterklæringen som heter Noble Dancer, der en potpourri av gamle og nye filmklipp – nøye satt sammen av Joachim Trier og hans gode venn William Jobling – akkompagnerer et øsent dansegulv.

Trioen har allerede hatt fantastiske klubbkvelder i Oslo, New York, Trondheim og Cannes, og nå videreføres tradisjonen på Oslos legendariske utelivsbalje Blå.

Program

October

November

December

January

April

May