KLUBB + KONSERT:

Noble Dancer: Melkeveien + LEIF + Apothek

DJ Erlend Mokkelbost, Torgny og Joachim Trier

Tid, dato og aldersgrenser 20:00 20+
Billetter Kjøp billett 100,—

Noble Dancer er tilbake i sin tredje utgave på Blå, etter to mildt sagt ville kvelder de siste par månedene. Idéen om Noble Dancer ble født for et par år siden, der vennegjengen Joachim Trier, Erlend Mokkelbost og Torgny Amdam tenkte på å skape en kveld hvor de utrykte sin kjærlighet for disco, house, elektro og hip-hop.
Gjennom flere kvelder på Kunstnernes Hus i Oslo, samt avstikkere til Trondheim, Cannes og New York, har de nå landet på Blå – hvor konseptet lever videre på månedlig basis.
Denne fredagen skjer det på nytt – i utvidet form ved hjelp av tre liveartister: Den sagnomsuste duoen Apothek, den sjarmerende synthpop-mannen Leif samt det funky monsteret Melkeveien.

 

APOTHEK | 21:30
Ryktet har svirret og gått om denne spennende duoen Apothek i lengre tid – der vokalist Morten Myklebust og produsent/tangentansvarlig Nils Martin Larsen sammen har laget en emosjonell, kompleks og storslagen form for elektronisk popmusikk. De har nylig spilt med Highasakite i London og på Henie Onstad, og straks kommer de til Blå med sin ferdiginnspilte debutplate i baggasjen.

LEIF | 22:45
Den evig inspirerte bergenseren Leif har sjarmert folk gjennom lengre turnéer i Europa, men også her til lands ved hjelp av sin fengende og sjelfulle synthdrevne indiepop. Med nydelige singler som «Neon Ethics» og «Boys Who Want Love» har han bevist for en stadig økende mengde tilhengere at han er verdig all kjærligheten.

MELKEVEIEN (m/band) | 00:00
Hamar-væringen Kristian Møller Johansen lager noe av den mest slagkraftige og bouncy elektroniske musikken i landet. En favoritt blant både DJs og musikere, men også snart av massene skal vi dømme ut ifra hans nye låtmateriale. Med seg har han John Birkeland Hansen på trommer og Embret Johnsen på tangenter – et av bandene som virkelig setter spor i sjelen som i buksa

Dette blir en fest av de sjeldne.
Bare å pelle seg på Blå!

Program

mars

april

mai

juni

juli

august

september

oktober

november

desember