KLUBB:

Oh Mama! Crew 4 Yrs B-Day Bash!

m/Dj Tony Touch (US) + hoster by Young Dirty Bastard (US)

Time, date & age restrictions 23:00 20+
Tickets 150,—

Oh Mama! Crew fyller 4 år og feirer det med å invitere DJ-legenden Tony Touch og den førstefødte sønnen til ODB, YDB, til Oslo.

Tony Touch aka Tony Toca er en legende i hip hop-miljøet. Han har revolusjonert dj-gamet gang på gang gjennom sine mixtapes og turntableskills, og er en av de mest anerkjente hip hop-dj’ene i verden.

Tony begynte som b-boy på 80-tallet. Og med stor innflytelse fra pioneerer som Rock Steady Crew, Grand Master Flash, Red Alert, ”Little” Louie Vega og Jam Master Jay skiftet interessen hans fort over til dj’ing.

Toca er kjent for sine legendariske mixtapes med artister som KRS-One, Big L, Big Daddy Kane, Big Pun, Wu-Tang Clan, Gang Starr, Busta Rhymes, Fat Joe, Snoop Dogg, Eminem, Sean Paul, Cypress Hill, Kool G Rap, M.O.P., Wyclef, Mos Def og mange flere.

Tony Touch har hatt sine egne radioshows på HOT 97 og Power 105, turnert i over 30 land i tillegg til at han driver de anerkjente klubbkonseptene Toca Tuesdays og FUNKBOX i NYC. Programmene frekventeres ofte av kjente hip hop-og house dj’s, samt artister som ofte hopper på mikken.

 

Oh Mama! Crew er et DJ-kollektiv bestående av 6 damer med base i Oslo. Damene har tilsammen over 50 års erfaring bak miksebordet, men crewet ble startet vinteren 2010. De har spilt på klubber rundt om i hele landet, samt spilt i byer som New York, London, Rio de Janeiro, Helsinki og Stockholm. De har også gjort warmups for en rekke artister, som Talib Kweli, Snoop Dogg, Dilated Peoples, Royce 5´9”, Rah Digga og Earl Sweatshirt for å nevne noen.

 

Oh Mama får også besøk av Young Dirty Bastard, Ol´Dirty Bastard sin førstefødte sønn. YDB er host for kvelden, og han drar nok og et par av far sine hits.

Program

March

April

May

December