PÅ LAGUNEN!

Ola Village

indie-pop

Time, date & age restrictions 18:00 20+
Tickets Get tickets 275,—

Velkommen til en unik og annerledes konsertopplevelse.

Konserten vil foregå som en silent konsert. Det vil si at du får utdelt headset som du kan bruke under konserten. På den måten vil du kunne nyte musikken, justere volumet akkurat slik du ønsker, samtidig som du er sammen med dine venner, ute i våre vakre omgivelser langs Akerselva. Husk å kle deg etter været. Headset får du ved inngangen.

Ola Village er indie-pop artisten som springer ut i fra den tidligere Urørt-vinneren Jon Olav fra Sunnmøre. I November 2020 kom Ola Village med debutsingelen «A OK» og har siden da fått stadig økende internasjonal oppmerksomhet fra blant annet det trendsettende magasinet Line of Best Fit, EARMILK. Artisten ble også allerede med den første singelen sin lista på NRK P3. Artisten, som for mange har vært assosiert med klima-fanfaren «Hei Erna», går nå nye veier som artisten Ola Village og har blitt omtalt av den Norske Ambassade i London som en av de mer spennende norske artistene i tiden fremover. På lista over de nærmeste samarbeidsparterne finner en navn som har jobba med The Weeknd, Doja Cat og Post Malone. I månadsskiftet september/oktober kommer debut-EP’en Famous som du kan høre her

En eklektisk samling låter som samles omkring den nyfikne og utforskende låtskrivingen til Ola. Videre vil det både i høst og våren 2022 komme en rekke singler fra Ola Village.

 

 

 

Program

March

April

May

December