KLUBB:

Olle Abstract m/Lysgaard (Live)

+ Frantzvaag & Haugli

Time, date & age restrictions 22:00 20+
Tickets 100,—

OBS! KL. 18-22 UTE, 22-03 INNE | GRATIS UTE, CC: 100,- INNE

Olle Abstract gir deg hver måned LYD.LYD er ett radioprogram med ny norsk musikk plukket ut og mixet av Olle, du får det via SoundCloud. 30 Juli tar Olle med seg noen av sine favorittDJs og produsenter og presenterer en hel kveld på Blå.

LYSGAARD (Live)
Lysgaard er en av Bergens beste DJs. Han produserer også musikk under eget navn. Musikken til Lysgaard er røff. Tunge houserytmer parres med stabs med klare Detroitreferanser. Det er kroppsmusikk. Umulig å stå stille til. Musikk fra en svett kjeller innerst i en mørk fjord. Osende av sex. Lysgaard er en opplevelse live. 

DJs:
Mats Frantzvaag er en produsent som har finslipt sin spretne, djupe housemusikk de siste årene. Han er en av gutta bak platesjappa Baklengs og tilhører den siste generasjon ungdom som har falt for den ekte housemusikken. Mats er akkurat fylt 22 og slipper sin debut EP på Fuck Reality i august/september. En sub-label av den kredible tyske etiketten Smallville. Plata blir å finne både digitalt og på vinyl. Frantzvaag spiller ett ekte utvalg fet musikk på uteserveringen fra 20!

Haugli har gjort seg bemerket som en særs solid DJ de siste årene i Oslo. Med sine klubbedits og orginalproduksjoner har han også dukket opp på plateselskaper både i Tyskland og England. Haugli´s produksjoner kan du finne på labels som Recovery house, Naust, Great Stuff, Stoney Boy og ikke minst Paper Recordings som slapp hans mix av Diskobeistets «Birkelunden» tidligere i sommer.

Olle Abstract er primus motor for LYD og en kar som har hengt på og i nærheten av dansegulv siden han var tenåring på 80-tallet. Olle brenner for den norske undergrunnen og plukker opp nytt talent månedlig via sin LYD-sending. I tillegg gjester Olle landets beste dansegulv med djup dansemusikk og sexy grooves så ofte som mulig hvilket betyr ukentlig. Olle er gubbe og stolt av det!

Program

July

August

September

October

November

December

January

April