RELEASEKONSERT:

Ontz

+ Bosses Bongoband

Time, date & age restrictions 20:00 20+
Tickets Get tickets 170,—

Ontz trosser vinteren, og bringer heit stemning til Blå på releasekonsert for albumet “overgrowth” 8. januar.

Det glitrer i våt skog og murrer i mørk jungel når Ontz slipper sitt nye album 8. januar. Duoen trekker med seg basslinjer og riff fra hip hop og r&b,og kombinerer dette med fengende pop-melodier og feite harmonier. De går bananas med trommelyder og samples, mens vokalen tilfører et lag av myke og elegante fraseringer eller er metallisk og gjennomtrengende. På albumet «Overgrowth» presenteres dansbare låter, mørke, behagelige dyp og kvass vreng om hverandre. Her får duoens hang til detaljrikdom og maksimalisme råde for alvor.

Bjarne Gustavsen og Mai Elise Solberg har bakgrunn fra en rekke band innen forskjellige sjangre, som Hanne Hukkelberg, Maria Mena, Bare Egil Band og The Last Heat. Som musikere med lang fartstid har de turnert verden over og spilt på festivaler som Pukkelpop, Spot, Iceland Airwaves og Øyafestivalen. Med Ontz lager de musikken de føler mangler her i verden.

 

Bosses Bongoband

Bosses Bongoband ble dannet i et lyst øyeblikk over en mørk øl på sensommeren i 2015. Bandet er først og fremst et resultat av et morsomt bandnavn, men også av bandpauser og en spillesugen saksofonist med en nyvunnet kreativitet. Nå – et halvt år senere – har det artige navnet blitt til et seriøst band bestående av musikere fra blant annet The Captain & Me, Loch Ness Mouse og Pow Pow. I februar drar Bosses Bongoband ut på sin første turné for å presentere sin instrumentale blanding av funk, dans, afro, etno og jazz. Du kan forvente deg eggende rytmer, frilynte soloer og klapping; kort sagt en kveld hvor din indre jazznisse og ponchotante går opp i en høyere enhet.

Program

July

August

September

October

November

December

January

April