VIER DEEP DIGITAL LABEL & RELEASE PARTY:

Opolopo (SE) + Jay Nemor (US) Live + Addvibe & Hwah

Time, date & age restrictions 22:30 20+
Tickets 100,—

I juli 2015 på 1300 meters høyde på Hardangervidda rundt et velduftende vierbål kom praten opp som så mange ganger før. ”Skal vi starte et plateselskap?” Denne kvelden, med varmrøykt ørret og Sørli cognac i kroppen, kom også navnet. ”Hva med Vier?” sier en av gutta med tullete fransk aksent. Det gikk i tullete fransk resten av turen, og ideen fulgte med hjem fra fjellet. Nå var det blitt mer enn et samtaleemnet. Det var blitt en ide. Så kom høsten, og låta Everyday med Jay Nemor kom oss i hende. Det vil si det var Addvibe som hadde relasjonen, etter livesett påKongsbergjazzen og remix av Jays nydelige Music på amerikanske Cyberjamz. ”Vi gir den ut på Vier” sier Addvibe. Nå var ideen en realitet!

VIER DEEP DIGITAL er svært stolte av å ha fått med oss en av 2015 største suksesser innen deep og soulful house på vår første utgivelse. At han i tillegg ærer oss med å spille på releasepartyet for Vier Deep Digital og vår første release Everyday er stort. Svenske OPOLOPO er ingen hvem som helst. Ratet som fjerde beste soulful house producer, og femtende beste artist for 2015 av Traxsource er blant trofeene han har tatt hjem i år. I tillegg til en skokk med remixer av folk som Gregory Porter, Sandy Barber, Portia Monique, Ferry Ultra, Deep Tenor City, Los Charly`s Orchestra ogSt.Germain, har han også gitt eget album på Z Records. På albumet Superconductor kanaliserer han ut sin kjærlighet til 80tallet, et tiår som man kjenner igjen I Opolopos lydbilde. På albumet samarbeider han med blant andre Keni Burke, Diane Charlemagne, Pete Simpson og andre.

OPOLOPO is Yoruban for “plenty”, a word that best exemplifies the diversity of this musician, dj, remixer, composer and production wizard’s voyage! Whether it’s funk, house, or future soul, his compositions and productions are always uncompromising with a steady gaze on the horizon and a quick glance in the rear-view mirror.

Bak VIER står de to gutta som sørger for kveldens oppvarming, Addvibe og hWah. VIER vil bli et norsk label med et amerikansk uttrykk. Begge gutta er dypt rotfestet i soul, funk, disco, jazz og det amerikanske house soundet. Fra VIER vil det komme house med soul, jazz og afro i bunn. En av bakgrunnen for å gjøre ting selv, er at det gir en større frihet i forhold til hvem man vil jobbe med. Det gir seg til uttrykk i VDD001, Everyday av Jay Nemor, med Opolopo på remix. VIER kommer av ”vi er”, vierkratt og vierbål, og på tysk betyr det ild. Forvent FIRE fra VIER fremover!

Det er også svært store sjanser for et lite live clubsett av fantastiske Jay Nemor denne kvelden. Albumet Just Sayin får gode kritikker over alt, og Jay blir sammenlignet med både Marvin Gaye og Gregory Porter. Kanskje mest kjent i Oslo for samarbeidet med De Fantastiske To. Denne mannen er deffinitivt på vei opp.

Kom tidlig du vil ikke misse dette!

Program

July

August

September

October

November

December

January

April