RELEASEKONSERT:

Oral Bee & Da Playboy Foundation

"Putter Det Ned 4ever" Deluxe Edition Releasekonsert

Tid, dato og aldersgrenser 20:00 20+
Billetter Kjøp billett 220,—

«Planen var at Putter det ned-serien skulle være en trilogi, men Pimpguden talte til meg da jeg vandret i fjellene i Malibu. Han befalte meg å putte det ned for alltid.» – Oral Bee

Og sånn ble Putter Det Ned 4Ever til, et album som ble en instant Playboy Foundation Classic i da det ble sluppet i sommer, anført av singler som «Tennis» og «Jumanji». Det allerede 20 spor lange albumet kommer i en luksuriøs deluxe-utgave med en rekke nye låter 2. oktober, og feires med konsert med Oral Bee & Da Playboy Foundation på Blå torsdag 8. oktober.

Oral Bees første single «Penger» kom ut i år 2000 og førte til at han raskt ble landets mest forhatte rapper med sin pimped out West Coast-stil. Sammen med Big Ice og nevnte Mr. Pimp-Lotion startet han produksjonsteamet Da Playboy Foundation, som har produsert musikk på over 50 amerikanske rap-utgivelser. I 2004 fikk de gullplate i USA for Baby Bash-albumet «Tha Smokin Nephew», som inneholdt ”Image Of A Pimp”, en låt produsert av Big Ice og Oral Bee, der Oral Bee er med og rapper på norsk. Gjennom årene har han bygd seg opp en hardcore fanbase via albumene «Sånn Vi Putter Det Ned» (2001), «Still Putter Det Ned» (2005), «Putter Det Ned As Usual» (2009) og samarbeidsalbumene med Big Ice, Pionerer (2011) og «Norges Største Playaz» (2013). Selvbiografien til Oral Bee, Livet til en norsk boss, kom ut på Kontur forlag i 2013 og ble kalt «Et spesielt stykke norsk kulturhistorie» av Dagens Næringsliv.

Program

januar

februar

mars

april

mai