KONSERT:

Order + Superlynx

nytt album- "Lex Amentiae"

Time, date & age restrictions 20:00 20+
Tickets Get tickets 200,—

Endelig kommer debutalbumet fra Order! 

Bandet ble dannet i 2013 av Manheim (ex-Mayhem), Billy Messiah (ex-Mayhem/Coackroach Clan), Anders Odden og Rene Jansen (Cadaver). Når Rene Jansen døde i 2014 av leukemi tok Stu Manx fra Gluecifer over bassen. Anders Odden er livegitarist i Celtic Frost og bassist i Satyricon.

Order opplever allerede stor interesse og støtte fra undergrunnen og forventningene til at debutalbumet kommer til å få stor oppmerksomhet i black metal scenen er høye!

“Albumets tittel, “Lex Amentiae”,  kan oversettes til galskapens lov og referer til hvordan mennesker som setter tro over fakta, mennesker som ikke bryr seg om – og i noen tilfeller avskyr – viten, velger autoritære ledere, som er blindet av religion eller ideologi”, sier Manheim om albumets tittel.

“Lex Amentiae” gis ut på Listenable Records den 28. juli 2017 og 26. oktober har du muligheten til å se Order live på Folken!

Anders Odden – Gitar 

Messiah – Vokal

Manheim – Trommer

Stu Manx – Bass

SUPERLYNX

Superlynx fra Oslo/Moss er en trio som smelter sammen doom, psych, stonerrock og metal på særegent vis. Bandet har en hang til dronete og drømmende stemninger, og «Seig, hypnotisk doom med særpreg» er gjerne hørt som beskrivelse av musikken.

Superlynx ble til i 2013, og slapp sin første plate «LVX» på Duplicate Records i fjor. Platen fikk svært god mottakelse i både inn- og utland, og havnet på flere lister over de beste albumene fra 2016. Blant annet ga Metal Hammer Norge albumet 8/10 med oppfordringen «Trioen leverer med LVX noe av det råeste innen doom, sludge og psych… Du kan ikke gå glipp av denne kakafonien!»

Bandet har også gjort seg bemerket seg som et sterkt liveband de siste årene. I tillegg til å ha spilt mye live siden fjorårets plateslipp er Superlynx også snart ferdige med innspillingen av sitt album nummer to.

Program

July

August

September

October

November

December

March

May