FESTIVAL:

ORGIVM SATANICVM III

dyster og ond metall

Time, date & age restrictions 19:00 20+
Tickets Get tickets 999,—

Etter tre år med pest og tomhet, returnerer Orgivm Satanicvm endelig i 2024 og lar oss dermed starte året som seg hør og bør, med mørke, uhygge og generelt grim stemning! I to dager til ende blir det dyster og ond metall fra inn- og utland, med et nokså bredt musikalsk spenn som hele veien holder seg innenfor det den akkurat passe utrivelige delen av spekteret!

Dette er de første bekreftede bandene:

ULTRA SILVAM
Disse svenskene leverer det ypperste innen bloddryppende djevelsk og aggressiv Black Metal, som kombinerer råskap og brutalitet med en ond atmosfære som allerede har vunnet bandet mange fans. Deres andre album “The Sanctity of Death” står som et av fjorårets store høydepunkt, og live er de et angrep på alle sanser!

JORDSJUK
Denne norske gjengen er så splitter ny at de bare såvidt har rukket å gjøre seg synlige på nettet, men medlemmene er alt annet enn noviser. Bandet består av veteranene Renton, Mannevond og Sagstad, som har bakgrunn fra band som Urgehal, Sarkom, Nattverd, Pantheon I, Koldbrann og Djevel, og som Jordsjuk leverer de deilig primitiv og krass styggedom med beina i både død og fordervelse!

STAHLSARG
Britiske Stahlsarg har lenge boblet i undergrunnen som et band å se opp for, og på årets EP “Suicide of God” har de for alvor tatt steget opp i den britiske Black Metal-eliten. Bandet kombinerer det melankolsk atmosfæriske med illsint riffing og bistre blastbeats, så fans av både Gorgoroth, Winterfylleth, Mayhem og mere til vil få et olmt smil om munnen!

Program

May

June

July

August

September

October

November

December

January