KONSERT:

Oscar Key Sung (AU) Live

+ Larsiveli & Amor Dj's

Time, date & age restrictions 21:00 20+
Tickets Get tickets 150,—

Australieren Oscar Key Sung er lyden av glansdagene til R&B møter futuristisk Pop, og 28. august opptrer han live på Blå med hjelp fra Larsiveli og Amor DJ’s.

Med inspirasjon av så brede motpoler som Arvo Pärt og Drake er det nesten lett å bli forvirret av å forstå den eksentriske Oscar Key Sung, så vi lar heller den kritikerroste debut EPen hans “Holograms” snakke for seg selv. Singlene fra EPen “It’s Coming” og “Sure Thing” har mottatt god radiorotasjon i hjemlandet så vel som å bli omfavnet av legenden Gilles Peterson, kjent fra blant annet BBC Radio 6. Unggutten som er født og oppvokst iMelbourne begynte allerede å opptre som 5-åring i Art/Punk-bandet til onkelen sin, men det var i starten av 20-årene gjennom å spille i diverse band og studere lyddesign at det virkelig tok av.
I 2013 ble Oscar håndplukket av den Mercury Music Prize-nominerte rapperen Ghostpoet og den Brooklyn-baserte artisten MeLo-X til deres MELOGHOST prosjekt. Andre spennende samarbeid han har vært involvert i er med Andras, Banoffee og Cassius Select. På sitt kommende album “Altruism” fortsetter han å utvide de stadig ekspanderende grensene i sitt lydbilde, og vi gleder oss stort til å høre smakebiter fra dette så vel som hans eldre materiale på scenen denne kvelden.

Larsiveli er en ung rapper fra Horten som også er en del av Skogslosjen. Han har tidligere jobbet mye med sin losjebror Kong Makko Makeba (som nylig var innom BLÅ sin scene sammen med $ushi x Kobe under Yoguttene sin slippfest) og har også jobbet med Unge Ferrari. På scenen leverer han energiske liveshows og har alltid noen overraskelser på lur. Forvent noe tungt, seigt, ignorant og reflektert.

Amor hevder å være Norges eneste R&B radioprogram og er til vanlig å høre hver fredag på Radio Nova. Gutta er også å høre på klubber rundt omkring i landet, og denne kvelden spiler de før Larsiveli og Oscar Key Sung.

Program

July

August

September

October

November

December

January

April