KONSERT:

Oslo World UNG: u/18

El Far3i + Ruzh + HIWÁ + GiddyGang

Time, date & age restrictions 18:00 All ages
Tickets Get tickets 65,—

Oslo World UNG gjentar fjorårets konsertsuksess når de i år har booket en helaften med musikk til å dø for! To konserter – samme program – en for de under 18 og en for de over 18. 

El Far3i (PS/UK/JO) 

El Far3i har spilt i flere ulike konstellasjoner, men er kanskje mest kjent som grunnlegger og vokalist i 47SOUL. Med lyriske evner og allsidig flyt mikser han arabisk vokal med rap, og skaper en original sound, som har truffet publikum over hele verden. Sangene hans handler gjerne om regionen han kommer fra, med tekster som tar opp politiske og personlige opplevelser fra det arabiske dagliglivet og diasporaen. 

El Far3is har hele karrieren vært opptatt av å skape og utvikle uavhengige scener for musikk, noe som har resultert i samarbeid med noen av de beste rapperne, låtskriverne og produsentene i den arabiske verden. El Far3i skapt minneverdige konsertopplevelser for Oslo World-publikummet før. Nå er det ungdommens tur. 

Ruzh 

I en alder av ni år kom Ruzh fra den lille byen Batangas på Filippinene til Norge sammen med sine to eldre brødre. Å vokse opp i en helt ny verden ga Ruzh et eget blikk for de mange nyansene i de ulike kulturene rundt ham. Etter en kort periode som basketballspiller, valgte den karismatiske Pinoy-norske sangeren å satse alt på musikken. I 2021 debuterte han med singelen “In Too Deep” produsert av stjerneskuddet PVCIFY. Nå er planen å ta Norge med storm. 

Den karismatiske filippinsk-norske sangeren ønsker å være en slags ambassadør for asiatisk ungdom rundt om i verden. Derfor er asiatisk representasjon gjennom kunst, mote og musikk tydelig i arbeidet hans. “Jeg føler at det er et tomrom når det gjelder mennesker som ser ut som meg, og jeg vil gjerne hjelpe til med å endre det gjennom musikken min”. 

HIWÁ 

Hiwás foreldre kom nordover som flyktninger, og Hiwá er svært bevisst sine røtter og alt familien har ofret underveis. Med kunsten sin forsøker han å endre mangelen på representasjon av musikere fra Midtøsten. “Jeg har lært at ingen vil gi deg plass ved bordet sitt, så du må bygge ditt eget. Bare ved å bygge våre egne bord kan vi eie bygningen”, sier han. Sammen med sin produsent PVCIFY har Hiwá skapt et lydbilde der inspirasjon fra Midtøsten møter en nordisk sound. 

GiddyGang 

Å føle seg “Giddy” betyr å føle seg lattermild og glad og det er disse følelsene GiddyGang vil at lytterne skal kjenne på når de hører musikken. Med sin blanding av hip hop og jazz er GiddyGang på oppdrag for å gjøre verden til et mer giddy sted! 

 

Om Oslo World UNG: 

De siste årene har Oslo World jobbet med å etablere Oslo World UNG, en satsing rettet inn mot ungdom og unge voksne, både gjennom konserter under festivalen og andre aktiviteter. Satsingen er ledet av Rådet – en gruppe bestående av fem unge voksne i alderen 18-22 år. De har ulik bakgrunn fra hele byen, men deler drivkraften og ønsket om å skape en engasjerende og inspirerende kulturarena for ungdom og unge voksne i byen vår. 

 

Program

March

April

May

December