I SAMARBEID MED ØYA:

Øyanatt: Troyboi (UK) + Lady Leshurr

+ Det viktigste er rytmen

Time, date & age restrictions 22:00 20+
Tickets Get tickets 180,—

TROYBOI (UK)
En av Sør-London sine best bevarte hemmeligheter går under nevnet TroyBoi og har i den senere tiden tatt stegene ut av skyggen og tatt scenen med storm. Den multi-talentfulle musikeren har helt særegen stil og er uten tvil noe av det mest spennende for øyeblikket. Dette gikk ikke nesen til Diplo fra Major Lazer og Jack Ü forbi, som signerte TroyBoi til sitt plateselskap Mad Decent. Produsenten og DJen har laget låter med Flosstradamus, DJ Craze, Stooki Sound og selvfølgelig nevnte Diplo, samt remikset artister som Craig David, Missy Elliott, Sevyn Streeter, Yayn, Danny Brown og Tinie Tempah. Det er bare å glede seg til et fyrverkeri av en opptreden!

LADY LESHURR (UK) LIVE:
Engelsk raps førstedame Lady Leshurr fra Birmingham, fikk verdens oppmerksomhet gjennom sine Queen’s Speech låter som er oppe i over 50 millioner visninger på YouTube. Etter å ha vokst opp i et hjem hvor moren spilte reggae og broren spilte drum’n’bass og garage skulle det vise seg at hip hop ble hennes kjærlighet. Inspirert av alt fra Ms. Dynamite, Eminem, MC Neat og Missy Elliott leverer hun humoristisk, samtidig kvass lyrikk over fete UK beats. Debutmikstapen ga hun ut da hun var fjorten og siden har det gått slag i slag, blant annet med fjorårets kritikerroste Lil Bit of Lesh, samt det kommende debutalbumet, som vi gleder oss til å høre smakebiter fra denne kvelden.

DET VIKTIGSTE ER RYTMEN:
Er et klubbkonsept bestående av Roger Hansen med ymse gjester. Til daglig er han redaktør for musikkbloggen Nymusikkhverdag.net har følgende leveregel når det kommer til klubbmusikk; om det er hip hop, R&B, house, dyp elektronika eller stor pop som dyttes ut av høytalerne så er det en ting som alltid står i fokus; rytmen.

Program

July

August

September

October

November

December

January

April