RAPBOX

PANT + Pats Nichols + Køber

3 konserter med sydende undergrunnsrap

Time, date & age restrictions 19:00 20+
Tickets Get tickets 250,—

NB! Tidlig konsertstart

PANT
Pant, Kverluanton, Flaskepanton – kjært barn, mange navn. Godt kjent fra åpningsverset på “Noia” har Pant turnert mye de siste årene med Onkl P & De Fjerne Slektningene. Og etter lang fartstid i den legendariske gruppa Herreløse har Pant tatt fatt på solokarrieren. Med trilogien “PANT”, “ALT” og “ALLTID” har han utvidet repertoaret og server nye og gamle bangers.

PATS NICHOLS
For følgere av norsk rap ble Pats et storaktuelt navn i battlerap-ligaen Skeez TV. Han fikk flere kamper sendt på VGTV, og er den eneste rapperen i ligaen som har vunnet to tittelmatcher.
Han er for tiden høyst aktuell med satsningsprosjektet «Første Sesong», der flere singler og EPen «EP1: Saikik», med tilhørende video til «Simulator» er ute

KØBER
KØBER er en 26 år gammel rapper og produsent fra Oslo. Han har siden tidlig tenårene vært aktiv innenfor musikk og begynte å slippe låter selvstendig i 2017. Over samplebaserte beats, rappes det om alt fra samfunnsrelaterte temaer til mer dagligdagse historier og problemstillinger. I 2021 ga han ut EPen “Førstemann”, som høstet gode ord fra både P3 og Rubato. KØBER er tilbake med ny musikk våren 2021! Han følger opp “Førstemann” med et nytt prosjekt som viderefører soundet med samplebaserte beats og breial councious rap.

Program

March

April

May

December