KONSERT:

Parquet Courts (US)

+ Future Punx (US)

Time, date & age restrictions 20:00 20+
Tickets Get tickets 180,—

Sjeldent finner vi band som begeistrer fra første sekund slik som Parquet Courts gjorde med sin glimrende debutalbum “Light Up Gold” fra 2013. Albumet ble hyllet fra alle kanter av verden for sitt energiske lydbilde som slekter til andre punk- og indiefavoritter som Wire, Television, Sonic Youth og Pavement.

Det NY-baserte bandet følgte opp med album nr 2 så tidlig som i fjor da de ga ut det nydelige albumet “Sunbathing Animals” som nok en gang ble hyllet av musikkpressen. Pitchfork gad et “Best New Music” og Rolling Stone omtalte bandet og albumet slikt “…these Brooklyn dudes go even deeper on ‘Sunbathing Animal’. They’ve outgrown the Pavement comparisons…”

Sist bandet var I Norge var I forbindelse med Øya I 2013 da de spilte til stor jubel for alle som var der inkludert VG og Morten Ståle Nilsen som anmeldte konserten til terningkast 5.

Vi er veldig stolte av å presentere den første klubbkonserten bandet gjør i Norge og gleder oss som små barn til å se Parquet Courts rive av taket hos oss!

Program

July

August

September

October

November

December

January

April