KONSERT

Pom Poko + Skrap

indiebråkerock fra Norge

Time, date & age restrictions 20:00 20+
Tickets Get tickets 200,—

Pure Norwegian Punky SweetnessTM. Pom Poko er lyden av en fest med din nabo Totoro, en heftig diskusjon med et arsenal av Kodamas og Susuwataris, og en alvorlig mengde med imaginær konfetti. En punk-attitude blandes med hele pophistorien, og lager en eksplosiv pakke ofte sammenligna med Duchess Says, Deerhoof og Le Tigre. Intense groover, spretne gitarer og låter du ikke hadde forventet å få på hjernen, gjør Pom Poko til en intens og uforutsigbar liveopplevelse du sent vil glemme.

Pom Poko har på kort tid akselerert gjennom musikkbransjens space-time continuum, og har på kun et halvår som band spilt stappfulle konserter på Trondheim Calling, kommet i P3s Urørtfinale, god omtale av The Line of Best Fit (UK), B-lista på P3, havnet på femteplass på norsk musikkbransjes «Mest lovende i 2017»-liste og gitt ut deres første offisielle singel «It’s a Trap».

 

SKRAP

De siste årene har de to medlemmene i Skrap gjort seg bemerket i band som Skadedyr, Broen og Moskus og hentet erfaring og inspirasjon fra turneer i Europa og USA med avantgarde-artisten Jenny Hval. Etter suksessen med bestillingsverket «Antropocen» som de skrev til Moldejazz i 2016 er komponist-, musiker- og produsent-duoen Skrap klare for å å jobbe videre. Skraps musikk er like mye inspirert av jazz og samtidsmusikk som den er av hiphop
og klubbmusikk. Duoen overser sjangerkonvensjoner og bruker et byggverk av populærmusikalske lyder og melodier, ispedd feltopptak og små komposisjoner, for så å binde det hele sammen med improvisasjon i sitt musikalske arbeid. Temaet for «Antropocen» var menneskets forhold til naturen, og gjennom musikk og tekst tok de for seg spørsmål som «Hva skjer med menneskene når de lever så adskilt fra naturen som de egentlig er en del av?»
For Skrap har den naturlige veien videre vært å bevege seg mot naturlovene og kvantegravitasjonsteorien. Samtidig som de lar seg fascinere og inspirere av det underverket som naturen er, ser de gjennom sitt kunstneriske virke på muligheten til å tegne nye samfunnsstrukturer basert på de samme naturlovene.

Program

July

August

September

October

November

December

March

May