KLUBB:

Pomo (CAN) + Dan Bravo

Tid, dato og aldersgrenser 23:00 20+
Billetter Kjøp billett 150,—

Lyden av fremtiden går under navnet Pomo, kommer fra Canada og spiller på Blå sammen med fremadstormende Dan Bravo 29. mai!

Pomo som kommer fra Montreal i Canada, men som ble formet på musikkscenen i Vancouver har siden 2012 vært aktiv på produsent- og DJ-fronten i hjemlandet. Pomo er signet på samme label som ikke ukjente Kaytranada, og deler også hjem med up & coming Ta-Ku og Stwo på roosteren til HW&W. Etter å ha blitt spilt i så godt som alle settene til Kaytranda fikk også kjemper som Disclosure, Bondax og Gramatik (som forøvrig alle tre også har spilt på Blå) øynene og ørene opp for Pomo – noe som skulle åpne dører for han på tvers av kloden.

Med remikser for artister som Sam Smith, AlunaGeorge, Tinashe og Bondax har Pomo gang på gang vist sin unike evne til å lage de mest fengene låtene, noe som også viste seg på den glimrende EPen «The Other Day”. Selv ønsker han ikke å bli bundet opp i noen sjanger, kan man strengt talt si at sounden hans blander elementer fra Hip Hop, Electronica og 70- & 80-talls Funk med referanser til J Dilla, Prince og Disclosure. Pomo har også blitt trykket til brystene til ærverdige musikknettsider som Vice Magazine Noisey, THUMP, Earmilk, Soulection Radio, 22 Tracks og mange flere, og det er bare tiden som vil vise hvor stor dette multitalentet kommer til å bli.

En annen kar med lys fremtid på produksjonsfronten er unggutten Dan Bravo som i øyeblikket leverer banger på banger, og for alvor har funnet fotfestet som produsent. Dan kjører selvfølgelig opp sin gode stemning med egne så vell som andre fete låter før Pomo inntar scenen.

Program

september

oktober

november

desember

januar