KONSERT:

Porto Geese + Pseudo Fruit

garasjepsykisk sang

Time, date & age restrictions 20:00 20+
Tickets Get tickets 220,—

Rock for folk som liker ambient,
ambient for folk som setter pris på asfaltsag og jagerfly.

Porto Geese er resultatet av en gjeng gamle bygdekids som så Swans og King Gizzard eksplodere back-2-back under livsfarlige omstendigheter en sommerkveld i Porto i 2017. Deres første konsert ble avholdt under Audunbakken 2019, og med det var livemarerittet et faktum. Derfra bar det direkte til By:Larm, hvor deres andre og tredje konsert fant sted. At bilturen fra Disenå til Oslo skulle ta seks måneder var som forventet. Da bandet mottok brev med truende innhold fra Sheep Chase Records like etter, så guttene seg nødt til å spille inn et album. Debutalbumet Duck kom ut 15.oktober 2021 og både låter og selger så busta fyk.

Siden har de stort sett spilt på Blå og denne konserten er intet unntak. Det blir psykotiske tilstander og fy faen så høyt! Vel møtt!

“Fandenivoldsk, marerittaktige riff som er like søte som de er truende…”
Deichman Musikk

“…kult…”
Under dusken

“Porto Geese deliver their dark wave of firing drums and guitar with the intention of trying to break down your door.”
The Fire Note

“Doom-riffene her høres ut som tåkeluren fra The Lighthouse, den berusede vokalen låter som en veldig innrøyket Kim Gordon, trommene som tidlig Swans – alt mikset røft sammen i samme gate som Spiritualized.”
Natt&Dag

“Porto Geese slipper singelen Screens”
Bodøposten

PSEUDO FRUIT
Pseudo Fruit er en ny trio bestående av medlemmer fra Monkey Plot, Dråpe og Moon Relay. I løpet av det siste året har de skrevet og spilt inn et album som kommer i løpet av 2022. Musikken startet som improviserte utgangspunkt og ble strukturert i ettertid. Både repetetivt og stramt, løst og fritt, atonalt men også melodisk.
Daniel Meyer Grønvold – gitar
Magnus Skavhaug Nergaard – bass
Eirik Kirkemyr – trommer

Program

March

April

May

December