KONSERT:

PRTLVX: Releasekonsert

Support: Trist Pike

Time, date & age restrictions 20:00 20+
Tickets Get tickets 200,—

Som et lyn fra Norges uskyldsblå himmel er Pirate Love tilbake i ny ham: Det skummelt selvsikre udyret PRTLVX! 6. mai feirer vi det med releasekonsert på Blå! 

Når Pirate Love endelig gjenoppstår fra graven som PRTLVX, gjør de det med en såpass destruktiv og farlig tiltrekkende utstråling at de plasseres i en liga helt for seg selv. Den ferske singelen «Slayer of the Night» er en drivende hypnotisk, mørk og fengende pop-perle, som blant annet fikk Turboneger-gitarist Knut Schreiner til å gå av hengslene: – ‘Slayer of the night’ høres ut som første Ramones-plata og førsteskiva til Suicide spilt samtidig!

Selv sier bandet at «låta handler om å være død og høre på kul musikk. Den handler om rus og ekstase, om det dyriske og det overfladiske. Også namedropper vi MC5 og Ayn Rand i samme tekst». 

Pirate Love har tidligere gitt ut to kritikerroste album («Black Vodoun Space Blues» og «Narco Lux High School»), har vært A-listet på MTV Europe og spilte på fester, festivaler og konsertsteder over hele Europa og USA. Kjernen i bandet er vokalist/tekstforfatter/låtskriver Gul Saft og gitarist/låtskriver/produsent Milton Von Krogh. I mai er de aktuelle med sitt tredje album, denne gang utgitt på Fysisk Format.

Vokalist Gul Saft:  -PRTLVX er ungdomsklubben du aldri hadde da du var barn. PRTLVX er isen eller brusen eller burger’n du aldri fikk da foreldrene dine stoppet på bensinstasjonen men BARE for å fylle bensin eller gå på do. PRTLVX er ditt nye fuckings favorittband.

TRIST PIKE

Trist Pike er et HEVN ROCK-band fra Trondheimsveien i Oslo som spiller rockemusikk uten instrumenter og lager elektronisk musikk ingen danser til. Trist Pike debuterte med singelen “Live in Leipzig” (uttales “LIVV in Laipsish”, ikke “LAIV”) på Bangles & Brass records in 2016 og fulgte opp med singelen “Død og ved godt mot i hovedstaden” på samme februar 2017.
Trist Pike har spilt på Øya i Oslo, spilt på Ekko i Bergen, kjørt taxi OG Uber, delt scener med internasjonalt anerkjente artister som Molly Nilsson, Holly Golightly, Vilde Tuv og Emile the Duke og ble spilt på NRK radio av Harald Are Lund på hans aller siste sending, så om du ikke har hørt eller sett dem ennå er det kun din egen feil og du burde gå og skjerpe deg noe helt jævlig.

Program

July

August

September

October

November

December

January

April