KONSERT:

UTSOLGT: Rag´n`Bone Man

i samarbeid med Atomic Soul

Time, date & age restrictions 20:00 20+
Tickets Get tickets 220,—

Rory Graham aka Rag´N´ Bone Man har med sin magiske soulstemme trollbundet publikum verden rundt, og nå står Norge for tur; 2. desember spiller han på BLÅ.

”The unlikely missing link between blues giant Robert Johnson and Brits giant Sam Smith.” – Evening Standard

”Anyone with ears can hear that this guy has an incredible voice” – The Independent

Karrieren begynte som MC for en Drum´n`Bass gruppe da han bare var 15 år gammel. Veien gikk deretter videre til Brighton for å fokusere på musikken. Som 19-åring ble han overtalt av sin far om gå på scenen på den lokale bluespuben og responsen var overveldende.

I årene som fulgte startet han å skrive egne låter, og i 2012 slapp han EP-en «Bluestown» på egenhånd som fikk veldig gode tilbakemeldinger. I 2011 begynte han et samarbeid med Hip Hop plateselskapet ”High Focus” der han slapp flere EP-er, som kombinerte blues med plateselskapets varemerkede jazz melodier. Hans siste album «Wolves» ble sluppet i 2014, hvor han igjen fikk strålende kritikker, og landet en platekontrakt med Columbia Records.

De siste årene har han etablert seg som en av de mest fremtidsrettede og teknisk begavede blues sangerne i UK. Singelen «Human» fra det kommende albumet ble sluppet tidligere i sommer og har allerede rett under 1 million avspillinger på Spotify.

Rag `N` Bone Man har blitt skrytt opp i skyene, og med slipp av nytt album i horisonten vil man nok høre mye av han i fremtiden.

Dette blir en magisk konsert – og vi anbefaler å ta turen til BLÅ 2. desember.

Program

July

August

September

October

November

January

February

March

April

May

September