KONSERT:

Rejjie Snow (IE)

Tid, dato og aldersgrenser 20:00 18+
Billetter Kjøp billett 200,—

Etter å ha levert en glimrende konsert på Slottsfjell i fjor sommer kommer endelig irske Rejjie Snow til Oslo for å rive ned scenen på Blå 28. april!

Rejjie Snow har rappet siden han var en liten kid som løp rundt i Dublins gater. Ved siden av musikkinteressen hadde han også talent på fotballbanen og flyttet til Georgia som 17 åring for å forfølge guttedrømmen. Det skulle derimot vise seg at han endte opp med å gå for musikken og debuterte med mikstapen “Rejovich” i 2013 som før han visste ordet av det hadde over 6 millioner avspillinger. To år senere kom Rejjie Snow sin ordentlige debut i form av «All Around the World»Honeymoon som er det Brooklyn-basere plateselskapet til legendariske Lyor Cohen kjent fra tidenes kanskje viktigste Hip hop-label Def Jam Records. Produsert avCam O’bi som tidligere har jobbet med Chance the Rapper og Vic Mensa sørget for at verden virkelig fikk opp øynene for Rejjie. Videoen til låten hadde med Lily-Rose Depp som er datteren til datteren til Johnny Depp og Vanessa Paradis, og var ikke noe dumt valg da nettsider som i-D, The Fader, Vogue, Billboard, Elle og Nylon kastet seg over videoen og lovpriste rapperen.

På tampen av 2015 fulgte Rejjie opp med singlen «Blakkst Skn», produsert av kong Kaytranada og gjestet av Rae Morris. Låten umiddelbart ble stor suksess på BBC Radio 1 via blant annet Annie Mac og på Beats 1 Radio gjennom Zane Lowe. Artister som A$AP Mob, Odd Future, Skepta og Madonna(!) har alle uttrykt at de er fans og utsolgte konserter fra London til Paris, Milan og Antwerpen, samt delte scener med artister somAction Bronson, Kendrick Lamar, Flying Lotus, MF Doom og Ryan Hemsworth burde si sitt. For å avslutte siterer vi like så godt Complex: «Don’t sleep on Rejjie Snow” og Vice: «The best rapper to ever come out of Ireland”.

Program

mai

juni

juli

august

september

oktober

november

desember

januar