KONSERT:

Rick Grove

skikkelig norsk-amerikansk rocking

Time, date & age restrictions 20:00 20+
Tickets Get tickets 250,—

Rick Grove er halvt amerikansk og halvt norsk. Han er en Oslo-Lucky Luke, men vokst opp i Lommedalen, Bærum.

Sammen med produsent Mikhael Paskalev er Groves sound hip, men moden, robust, men myk, pickup-truck men elektrisk sykkel, og hjerteskjærende, men fortsatt sjarmerende. Akkurat som mannen selv.

Etter å ha vært gitarist i flere norske band, tok han i 2022 endelig steget og rustet opp sitt eget prosjekt. Med baklommene fulle av låter, et nytt navn og ingenting å tape begynte han å vise frem hva han og hans band hadde kokt opp. Debutsingelen Gun ble gitt ut i juni, fulgt opp med Reptile i august.

Etter kort tid førte dette til opptredener på Vill Vill Vest, by:Larm, Camp Øya og (i februar 2023) Trondheim Calling. Det ble tatt godt i mot av både publikum og anmeldere, hvorpå blant annet GAFFA skrev følgende etter førstnevnte konsert:

«Riffingen, de sylfrekke vendingene og gitarsoloene er av det slaget som gjør at eneste håndteringsmekanisme er å ta på det bredeste gliset som ligger i skuffen. Når konserten så er over, etter det som oppleves som 30 svært raske minutter, er det bare en tanke som går i hodet: Faen heller, vi vil ha mer!»

Program

January

February

March

April

May

December