Roskilde ♥ Oslo

Avlyst/Utsatt!

Oslo Records: Linni + Bodin + ZadeKing + Gymmen DJ's

Time, date & age restrictions 20:00 20+
Tickets Get tickets 150,—

Dessverre må vi meddele at det som skulle være en fantastisk start på vårt samarbeid med Roskilde sammen med Oslo Records, har fått litt startsvansker.

På grunn av et mindre branntilløp som ble oppdaget umiddelbart av brannanlegget og nesten like kjapt av en av våre ansatte, så ble brannen slukket uten noe materielle- eller personskader som følge av branntilløpet.

Men. Brannslukkningsapparater er effektive av en grunn og siden forsterkerene til PA-en vår er i samme rom så må disse renses før vi kan få lyd tilbake på BLÅ.

Vi beklager avlysning på det sterkeste, men det viktiste er å ivareta sikkerheten til oss alle.

Vi jobber allerede med ny dato og kommer tilbake med mer info så fort som mulig!

Kontaktinfo: http://www.blaaoslo.no/kontakt

 

LINNI
Linni sitt lavmælte soloprosjekt dukket opp i kjølvannet av Yoguttenes utagerende og festvennlige hiphop. Rapperen har utmerket seg som et unikt talent med et komplekst tekstunivers. Albumet Minimum fra fjor ble av Dagbladet omtalt som det beste albumet i 2015. I følge Bergensavisen var låten «Eventyret», som han har sammen med Maya Vik og Vilde Tuv, et av fjorårets beste bergenslåter. Sammen med Yoguttene har Linni hatt fire førsteplasser på norsk iTunes, en strøm av radiosingler, og opptredener på flere av Skandinavias største musikkfestivaler.

BODIN
Bodin beskriver musikken som «Superpop». Låten «You» vitner om en låtskriver med et helt spesielt øre for smittende popmelodier og store refrenger. Bodin kommer fra Norges sydligste fastlandspunkt Lindesnes, og han har tidligere varmet opp for noen av Norges største artister. Blant annet Madcon og Marcus & Martinus! Hans to debutsingler «Echo» og «You» er ute nå.

ZADEKING
«Positiv, fengende og dansevennlig», er ord som beskriver musikken til ZadeKing. Låten hans «Hun gjør meg vill» har satt fyr på vorspiel og dansegulv i Oslo. Med sin gjenkjennelige kombinasjon av dancehall og rap har nykommeren allerede gjort flere skandinaviske samarbeidsprosjekter, og har blant annet opptrådt på Afro Beach-festivalen i København.

GYMMEN
GYMMEN er en DJ-duo Oslo Records ønsker å heie frem og er kveldens Klubb-DJs. Med sin uendelig store kjærlighet for musikk og lidenskap for rytmer, bass og klubb, har GYMMEN lagd fest på utallige klubber siden sin spede, spontane og tilfeldige start i 2014. Den Oslo-baserte DJ-duoen har i snart tre år brutt kjønnsstereotypier og samlet folk av alle slag på utesteder i både Oslo, Trondheim og London. Duoen kombinerer urban musikk som hip hop, r&b, dancehall og afro med elektronisk undergrunnsmusikk, inspirert av de samme sjangrene, til en herlig symbiose av lyd du ikke kan stå stille til.

Program

July

August

September

October

November

December

January

April