KLUBB:

Rytmeklubbing Feat. ELOQ (DK)

Time, date & age restrictions 23:00 20+
Tickets 100,—

Rytmeklubbens eget klubbkonsept er tilbake på BLÅ!

Hi Tom, TORJUS, Henrik The Artist og DJ Karaoke tar som vanlig til DJ-boothen for å lage fest, og denne gangen har de med seg danske ELOQ!

ELOQ, aka August Ferder, har bakgrunn fra danske raps storhetstid som DJ, produsent og platinum-selgende eier av CHEFF Records, som fostret frem rappere som Kidd og Top Gunn. Senere har han bygget på en meget lovende karriere som produsent og DJ, og er igang med å slå igjennom internasjonalt mye takket være «Glass», første-singelen fra Lean On vokalisten MØ sitt album «No Mythologies To Follow», hyllet av Pitchfork.

ELOQ setter seg selv i en bås av skandinaviske produsenter som Cashmere Cat, Trippy Turtle og Lido som en bølge av skandinaviske produsenter som er i ferd med å virkelig sette store fotavtrykk, i tillegg til å for øyeblikket gjøre det stort med produsent og live-trioen AV AV AV.

Han er nå i ferd med å ferdigstille sin nye solo EP for labelet NEXT WAVE, hvor han igjen har teamet opp med MØ, i tillegg til produsenter som HOODBOI. Han har vært å se på scener verden over ved siden av folk som Major Lazer, Lunice, Rustie, Hudson Mohawke, Flying Lotus, Gaslamp Killer og Gaslamp Killer, og høstet prisen for årets produsent og årets DJ to år i strekk på Danish DJ Awards. Vi gleder oss til å se ham på scenen sammen med RYTMEKLUBBEN på BLÅ!

Program

July

August

September

October

November

December

January

April