KONSERT PÅ LAGUNEN:

Safario Late Night Jazz (silent disco)

hip hop

Time, date & age restrictions 19:00 20+
Tickets Get tickets 275,—

Torsdag skal vi få oppleve en helt unik kveld med Safario!

Med headsett over ørene dras vi dypt inn i Safarios univers, og opplever for første gang Norges heteste hip-hop talent med fullt band og en rekke gjesteartister på scenen på Lagunen!!

Det unge multitalentet Safario har på veldig kort bemerket seg som en av Norges heteste hip hop-talenter. Den 7. desember 2018 slapp Safario sin debut EP, ‘’Kapiskate’’, som fikk 5 stjerner fra Gaffa og Subjekt og hyllet av Lyrical Lemonade. Hele EPen er produsert, skrevet og mixet av Safario. Musikken er full av positivitet og energi som vil dra deg øyeblikkelig inn til Safario sitt univers.

Safario sin reise startet da han produserte, mixet og spilte inn sin første singel ‘’Feeling Good!’’ fra gutterommet sitt i Holmestrand. Sangen gikk rett på viral-listene i Norge, og dette viste seg å være begynnelsen på noe helt spesielt. Uten støtte for promo, management eller label har Safario sluppet to ytterligere singler.

Safario har etablert som uforglemmelig live-artist. Hans aller første soloshow var da han varmet opp for Arif og Unge Ferrari under deres utsolgte konsert i Oslo Spektrum 2. desember 2017. Dette viste seg å være begynnelsen på noe spesielt. Gjennom 2018 har han spilt uttalige konserter rundt hele Norge, og har varmet opp for artister som Kjartan Lauritzen, Scarlxrd, Duckwrth og Rejjie Snow. Safario sitt energiske liveshow er fylt med unik energi man sjelden har sett maken til i Norge.

Program

March

April

May

December