KONSERT:

Sahg + Rosa Faenskap

Bergensk heavy-doom

Time, date & age restrictions 20:00 20+
Tickets Get tickets 250,—

Etter seks år i stillhet er Sahg tilbake med et nytt album, Born Demon. Ekte norsk heavy metal som spruter av blytung energi og demonisk spilleglede. De bergenske heavyrockerne legger nå ut på veien og kommer til Oslo og BLÅ fredag 9. desember for å levere varene i levende live.

I forkant av det nye albumet har Sahg gjennomgått en forvandling fra kvartett til å bli det de selv kaller en «Toxic Trio», noe som bare har fått dem til å låte enda tightere, mer direkte og mer hardtslående enn noen gang før. På settlista står blant annet den blytunge tittellåta Born Demon og Sahgs gnistrende heavyversjon av Jan Eggums klassiker Heksedans. I tillegg får du servert mange flere låter fra den nye plata, sammen med et eksplosivt knippe høydepunkter fra bandets fem tidligere album.

Er du klar for en oppvisning i klassisk heavy metal anno 2022? Ikke gå glipp av denne.

Sahg spiller Trve Norwegian Heavy Metal. Dette er de djevelske lausungene til Black Sabbath, Motörhead, Pentagram og Judas Priest. Klassisk heavy metal for en ny tid, med et begjær for det okkulte, skepsis mot religion og et dystopisk blikk mot den uunngåelige apokalypsen – servert med en god dose norsk svartskap. Med den nådeløse kraften av en klassisk powertrio, skal Sahg bringe vintage doom og klassisk heavy metal tilbake til massene.

Program

March

April

May

December