KONSERT:

Samiyam (US – STONES THROW)

Time, date & age restrictions 21:00 20+
Tickets Get tickets 200,—

Samiyam fra Detroit kommer til Oslo med sitt rykende ferske album “Animals Have Feelings” utgitt på Stones Throw Records under armen og inntar scenen på Blå 28. mai!

Det hele startet på en strippeklubben Platinum i Detroit over et brett med deep-fried beef taquitos og en stripper som skal ha lignet på Burt Reynolds(!) Det var nemlig her Sam Baker, som han egentlig heter, bestemte seg for å ta musikken på alvor. Han hadde i lengre tid lekt med sin Akai MPC og Roland 404 trommemaskin under navnet Samiyam, noe som hadde ført til at kassetter og zip-filer med hans navn hadde begynt å spre seg. Etter å ha møtt den ekstraordinære artisten og plateselskapsjefen Flying Lotus ble Sam plukket ut til debututgivelsen til hans Brainfeeder label i 2008; “Rap Beats Vol. 1”. Samme år slapp Sam “Return EP” Hyperdub og i 2011 slapp albumet som han enkelt og greit valgte å kalle “Sam Baker’s Album” som senere ble fulgt opp av “Wish You Were Here” i 2013.

I 2015 var han igjen aktuell med beats for Earl Sweatshirt, Captain Murphy og Pharoahe Monch, og etter å i lengre tid ha vært tilknyttet til Stones Throw familien slapp han endelig nylig albumet “Animals Have Feelings” på det ærverdige plateselskapet – et album som på mange måter kan sees på som en slags oppfølger til “Rap Beats Vol. 1”; klassisk instrumental Hip hop blandet med noen samarbeid med noen få utvalgte MC’s nærmere bestemt Earl Sweatshirt på “Mirror”, “norgesvenn” Action Bronson på “Mr. Wonderful” samt Jeremiah Jae og Oliver the 2nd på “Lord Of The Rings”. Andre artister Samiyam har samarbeidet med er blant andreJoey Badass, The Gaslamp Killer, Exile, Blu og Daedelus.

Program

July

August

September

October

November

December

January

April