KONSERT OG SLIPPFEST:

Sandra Kolstad + Kyrre Bjørkås

elektropop

Time, date & age restrictions 20:00 20+
Tickets Get tickets 220,—

Nesten tre år har gått siden sist Sandra Kolstad slapp det kritikerroste albumet Zero Gravity State of Mind, men det er ikke på grunn av idétørke. I løpet av denne tiden har nemlig Kolstad rukket både å debutere som skuespiller på Den Nationale Scene, og som teaterkomponist til stykket Songfuglen på Det Norske Teatret og turnert masse, ikke minst i Latin-Amerika. Nå er hun klar med albumet San Silva.

– Arbeidstittelen på plata var Music For Me/Music For You og var tenkt som en slags kommentar til hvorfor man lager musikk, hva som er kunstnerens rolle i vår tid, i hvilken grad kunsten når ut fra kunstneren og betyr noe for andre. Hvem lager vi musikk for? Oss selv eller lytteren?

Låtene på albumet tar derfor for seg noen av de mest brukte ordene i popmusikken: ME og ikke minst YOU.

– Ordene Me og You kan handle om så mye. Jeg ville utforske om det er mulig å utfordre hva disse størrelsene betyr, om det i det hele tatt er mulig å sette en tydelig grense mellom meg og deg, og oss og dem. Platas er med andre ord dypt personlig, og dypt politisk.

Albumet San Silva slippes på Fanfare, digitalt og fysisk, 22. september 2017

 

KYRRE BJØRKÅS

A fellow is sitting on a stone up in the steep Norwegian mountains with harmonica in hand, pondering the the cruelty of nature etc. He remembers the city and its sounds: The chattering of the marketplace, the humming of the drones. He listens to the sounds of the mountain: The flies, the winds etc. Those are eagles and that is a sunset, he thinks. There is hope, he thinks, there is hope..

Program

July

August

September

October

November

December

March

May