KONSERT:

Saul Williams (US) + Universet

rap og beatpoesi

Time, date & age restrictions 20:00 20+
Tickets Get tickets 275,—

Musiker slampoet, skuespiller og forfatter – den banebrytende og annerkjente Saul Williams kommer tilbake til Oslo! I mars starter Martyr Looser Kingdom Tour der han har med seg Sons Of An Illustrious Father og Haleek Maul. Williams har vært i fokus siden han slapp Amethyst Rock Star i 2001.

I 2005 spilte han på både Blå og Øyafestivalen rett etter slippet av det selvtitulerte andrealbumet. Nå kommer hans femte album – Martyr Looser King – ut på selveste Fader og vi har gleden av å ønskeSaul Williams tilbake til Blå, tirsdag 8. mars 2016!
UNIVERSET
To av de beste fra litteraturen og musikken forener krefter:
Musiker og produsent Kenneth Ishak, kjent fra Beezewax og Heyerdahl, og kritikerroste poet og forfatter, Bård Torgersen, har forent krefter og spilt inn album.

Sammen heter Torgersen og Ishak Universet. Albumet Vi skal ikke dø. En gang til er et bokalbum hvor både musikken og de litterære tekstene gis like mye tyngde. Oktober forlag slipper LP-en, og det er første gang siden 70-tallet utgir plate.

Albumet tar utgangspunkt i forskjellige tekster av Torgersen. Vi skal ikke dø. En gang til ligner ikke på mye annet fikk en fikk strålende mottagelse da kom i høst.

Live vil Universet være Kenneth Ishak, Bård Torgersen, David Torch (Phosphorescent) og Robin Snasen Rengård. Fremføringen strekker seg mer mot en forestilling enn en ren konsert, og er en intens opplevelse.

Program

July

August

September

October

November

December

January

April