RELEASEKONSERT:

Sauropod

Support: Pikekyss

Tid, dato og aldersgrenser 20:00 20+
Billetter Kjøp billett 170,—

Sauropod er en ny forførerisk trio fra Oslo. Vakre flerstemte melodier i en fuzzete, up-tempo sound – et resultat av å blande poesi med skitten, minimalistisk rock, skjærende skrik med søte melodier – nye tanker med gamle ideer.

Med like sprikende musikalske assosiasjoner som scenepersonligheter, leverer Jonas Røyeng (gitar, vokal), Kamilla Waal Larsen (bass, vokal) og Jørgen Apeness (trommer) en euforisk eksplosjon som rammer stadig fler! Bandet har sine røtter fra rundt omkring i Vestfold, og har siden 2011 utviklet seg fra et harmløst dyr til et intelligent uhyre. Sauropods elementære line-up med gitar, bass og trommer underbygger Røyengs kompromissløse vokal og Waal Larsens bekymringsløse koring, drevet av en massiv bølge av energi fra Apeness’ trommesett.

 

PIKEKYSS

14. Februar 2016 slipper bandet Pikekyss sin første singel, Hjertebank, som etterfølges av en EP til våren. Pikekyss er et gitardrevet indiepop-band, som har spilt sammen siden begynnelsen av 2015. På denne korte tiden har de spilt på flere scener som Sunday Digestive på Parkteateret, Uhørt, MONO, Cafè Sør, varmet opp for Fay Wildhagen og Slutface, vært med på åpningen av Emblafestivalen, samt flere mini-festivaler.

Program

juni

juli

august

september

oktober

november

desember

januar