KONSERT:

UTSOLGT: Sauti Sol

kenyansk afropop

Time, date & age restrictions 20:00 20+
Tickets Get tickets 275,—

Sauti Sol, det prisbelønte afropopbandet fra Kenya, kommer til Oslo og BLÅ, lørdag 23. april. Vår, sol, dansing og gode vibber – akk, dette blir braa.

Sauti Sol består av vennene Polycarp Otieno, Savara Mudigi, Willis Chimano og Bien-Aime Baraza, og har i over et tiår toppet lister og levert afrobeats som har fylt mang et dansegulv. Musikken består av tekster på swahili, luhya, luo og engelsk, med røtter fra den østafrikanske tradisjonen, som også gjennomsyrer det musikalske uttrykket.

I 2014 vant bandet prisen for Beste Afrikanske Band på MTV EMA. Suksessen har bare fortsatt. Gruppen har siden 2015 blitt nominert i flere kategorier hos BET Awards og dratt hjem titler som Årets Album i Afrika og Beste Afrikanske Band på AFIRMA 2019.

Det banebrytende afrikanske bandet har sluppet en rekke hits. I 2018 slapp de albumet «African Sauce», med låten «Melanin» som fikk internasjonal gjennomslag. I 2020 slapp de sitt femte album, «Midnight Train», hvor blant annet låta «Suzanna» toppet en rekke lister.

Vi gleder oss veldig til å ønske denne gode gjengen velkommen til Oslo en lys lørdagskveld i april.

Program

March

April

May

December