KLUBB:

Seksuell

special guest DJ: Daniel Kvammen!

Time, date & age restrictions 23:00 23+
Tickets 150,—

CC: 100,- før midnatt, 150,- etter!

Tradisjonen tro kjører vi ikke noen nyttårsforsetter i år heller, og vi regner med dine har gått til helvete allerede. Det er med andre ord ikke noe vits i å prøve å la være engang, bare la det stå til på den siste fredagen i januar 2018.

Med et nytt år så får det være lov å prøve noe nytt også, og i den forbindelse har vi lurt med oss Daniel Kvammen til å være veldig spesiell gjest på årets aller første Seksuell-kveld. Hva han har tenkt å spille er vi jaggu ikke helt sikre på, men han spurte oss om det var innafor å spille noe Justin Timberlake, og det var nok til at vi føler oss trygge på at dette blir en sjukt bra kveld.

Det hele startet som en slags spøk på Fisk & Vilt for noen år siden, men over natten ble Seksuell en beryktet og svært populær kveld i det ellers så kredible Oslo-klubbmiljøet på den tiden. Det var og er en helt usaklig, men uimotståelig, blanding av hits, som i løpet av en kveld befinner seg delvis på 90-tallet, delvis på tidlig 2000-tall – en fot plantet innenfor RnB, og den andre innen de aller beste poplåtene. Det hele toppet med en liten dash av de mest skamløse hiphop-hits man kan tenke seg. De siste årene har Seksuell stått for noen legendariske kvelder rundt omkring i landet, og én fredag i måneden står de for max festgaranti på Blå. Det slår faktisk aldri feil.

Program

July

August

September

October

November

December

March

May